Teun (Warehouse Teamleider)

Teun is een jongeman van 21 jaar oud met allround ervaring binnen de Logistiek. Hij is ruim vier jaar werkzaam bij een Logistiek dienstverlener, waar hij alle facetten heeft gezien: van warehouse, crossdock, tot aan transportplanning en customer service .Op dit moment is hij werkzaam als Assistent Teamleider en is hij verantwoordelijk voor alle inkomende goederen op de afdeling Inbound. Een van zijn verantwoordelijken behoren tot de dagelijkse inzet van het personeel. Teun behoudt goed het overzicht om zo te kijken waar de prioteiten liggen, waar nodig stuurt hij zijn collega's bij. Daarnaast heeft hij gemerkt dat zijn passie en interesse voornamelijk ligt bij het Warehouse. Nu is hij toe aan een volgende stap in zijn carrière binnen een organisatie met korte lijnen en genoeg doorgroeimogeljikheden als junior/ assistent teamleider.

Teun is een enorm gedreven jongeman met een open houding. Hij vindt alles bespreekbaar, van ploegen tot verschoven diensten en van weekenddiensten tot avonddiensten. Teun moet snel schakelen in zijn huidige functie als assistent teamleider, dit blijk uit het feit dat er op ieder ogenblik andere prioriteiten zijn op de werkvloer. Teun is graag betrokken bij zijn collega's en- of klanten en steekt graag zijn handen uit de mouwen, dan is teun een erg tevreden jongeman. Teun is communicatief sterk en ziet er representatief uit.

Teun heeft een opzegtermijn van één maand en hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor inkomende goederen op de afdeling Inbound en het plannen van de personeelsbezetting van gemiddeld 20 collega's per dag;
  • Gemiddeld komen er per dag tussen de 150/200 pallets binnen over de hele wereld met 700/1000 medische artikelen;
  • De werkhouding, productiviteit en het nakomen van de procedures controleren bij het personeel;
  • Snel schakelen als met nieuwe prioriteiten;
  • Het beheren van de voorraad;
  • De in- en uitgaande goederen worden gecontroleeerd op kwaliteit.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

21

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, LSP, MS Office; Word, PowerPoint, Excel, Outlook