Jorinde (MBO Starter Logistiek)

Jorinde heeft een mbo4-diploma met een achtergrond in de facilitaire dienstverlening. Momenteel is zij via een uitzendbureau bij twee verschillende opdrachtgevers werkzaam, waar ze parttime als Receptioniste en Huismeester functioneert. In haar werk mist zij duidelijk uitdaging; haar werkzaamheden zijn veelal repeterend. Daarnaast werkt Jorinde het liefst onder enige tijdsdruk en dat is momenteel totaal niet aan de orde. In een volgende rol zoekt Jorinde verantwoordelijkheid en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast is voor haar vastigheid een belangrijk aspect en zou ze zich graag voor een langere periode aan een organisatie binden. 

Stilzitten en duimendraaien, dat vindt Jorinde helemaal niks. Het liefst heeft deze ondernemende dame een drukke dag, met verschillende werkzaamheden, waarin ze het contact voert met diverse belanghebbenden. Werken met deadlines en tijdsdruk, Jorinde raakt er alleen maar extra door gemotiveerd. Daarnaast geeft dit haar aan het einde van de dag, wanneer al haar werkzaamheden zijn afgerond, een extra voldaan gevoel. Half werk afleveren is voor Jorinde dan ook geen optie; wanneer dat betekent dat zij wat langer moet blijven zitten, dan is dat voor haar geen probleem. Ze pakt zaken proactief op en staat voor zowel klant als collega klaar om te hulp te schieten. 

Jorinde is in overleg beschikbaar en zij heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand, op basis van 40 uur per week. 

Werkzaamheden

  • Ontvangen van bezoekers;
  • Beheren van de agenda's;
  • Beantwoorden van telefonische vragen. 

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

23

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

ERS, EMS, MS Office; Excel, Word, Outlook