Jurre (Warehouse Teamleider)

Jurre is een zeer ervaren leidinggevende met anderhalf jaar binnen de Logistiek. Momenteel is Jurre werkzaam als Warehouse Teamleider. In deze rol geeft hij samen met twee collega’s leiding aan een groep van honderd medewerkers. Hiervoor maakt hij de dagelijkse werkplanning en, indien nodig, schakelt hij uitzendbureaus in om extra mensen in te kunnen zetten. Jurre coacht zijn medewerkers en probeert een team te creëren die ook voor elkaar willen werken. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het maken van een efficiënte warehouse indeling. Dagelijkse worden er analyses uitgevoerd om de productiviteit te meten en te bekijken hoe er efficiënter gewerkt kan worden. Hierin coacht Jurre zijn medewerkers in de 5S-methode. Momenteel is hij latent op zoek naar een uitdaging als Teamleider.

Jurre is een vriendelijke, eerlijke man. Hij is een harde werker die graag een stapje extra zet om het juiste resultaat te behalen. Jurre is sterk in het aansturen van een team, mede omdat hij al zeer veel leidinggevende ervaring heeft opgebouwd. Communicatief is hij sterk en spreekt hij Nederlands, Engels en Duits. Jurre pikt snel informatie op en heeft een goed inzicht in processen. Hiermee is hij dan ook altijd op zoek naar verbeteringen in het proces.

Jurre heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van €2.800,- bruto per maand op fulltime basis. Verder is hij erg flexibel wat betreft werktijden.

Werkzaamheden

  • Leidinggeven aan 100 warehouse medewerkers, samen met 2 collega teamleiders;
  • Maken van de dagelijkse werkplanning;
  • Indien nodig schakelen met uitzendbureaus; 
  • Coördineren van de warehouse indeling;
  • Dagelijkse analyses maken om de productiviteit te kunnen verhogen;
  • Implementeren van de 5S-methode.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

51

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels en Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office; Excel, Word, Outlook