Mandy (Transportplanner)

Mandy is een dame met veel logistieke ervaring. Zij heeft ervaring met het plannen van routes, aansturen van chauffeurs, het inschakelen van externe transporteurs en het te woord staan van klanten. Daarnaast heeft ze zich met verbeteringen beziggehouden binnen de warehouse en op de planning. Momenteel heeft Mandy geen fijne samenwerking intern en is doorgroeien niet mogelijk. Om deze reden houdt ze haar ogen open voor een nieuwe uitdaging binnen de transport en logistiek.

Mandy is een echt werkpaard. Ze houdt niet van stilzitten en is er dan ook niet vies van om haar handen zelf uit de mouwen te steken. Bij haar vorige werkgevers kwam zij vaak als Orderpicker binnen, maar zij zagen ze al vrij snel dat Mandy meer in haar mars heeft. Ze is ambitieus en staat te springen om te mogen leren en ontwikkelen. Ze heeft wat wisselingen gehad omdat ze niet thuis wil zitten, maar wil nu graag ergens aan de slag waar ze zich kan binden voor lange termijn. Haar wens is om mee te mogen denken binnen het bedrijf en zo te laten zien waar haar talenten liggen.

Mandy is fulltime beschikbaar en flexibel in werktijden. Ze heeft een maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Plannen van routes binnen Nederland (zowel aflevering als ophalen);
  • Werven van nieuwe klanten en te woord staan van huidige klanten;
  • Prijsonderhandelingen/bepalingen;
  • Procesverbeteringen voor kostenbesparingen;
  • Aansturen van chauffeurs (was 12, nu 6-8).

Functie

Transportplanner

Leeftijd

30

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, Outlook