Jesse (Warehouse Supervisor)

In 2012 is Jesse bij een airliner in Curaçao van start gegaan met zijn logistieke carrière. Niet zo gek ook, want hij als kleine jongen al de droom om piloot te worden. Dit is er helaas nooit van gekomen. Alhoewel hij stapsgewijs wel bezig is met zijn vliegbrevet. Bij de airliner vond hij het fantastisch om elke dag bezig te zijn met luchtvracht en vliegpersoneel. Jesse heeft daar ruim vijf jaar gewerkt en wegens financiële verslechtering heeft hij er voor gekozen om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Hij is toen terecht gekomen in de zeevracht. Een andere tak van sport, maar ook hier haalde hij veel voldoening uit. Dat kan ook bijna niet anders als je zo veel passie hebt voor de logistiek. Vorig jaar heeft hij besloten om naar Nederland te verhuizen en is hij onder aan de ladder begonnen, maar voor korte duur. Aangezien een logistieke dienstverlener in temperatuur en gecontroleerde voedselproducten hem heeft aangenomen als Supervisor. Echter, Jesse mist wel de uitdaging en dit is van groot belang voor hem. Vandaar dat hij samen met Extra Talent op zoek is naar een functie als Supervisor / Leidinggevende met doorgroeimogelijkheden of als Expediteur op Schiphol. Zijn hart blijft toch altijd sneller kloppen van de luchtvracht.

Jesse is een deskundige medewerker, welke goed prioriteiten kan stellen. Hij laat zich niet snel van de wijs brengen en gaat volgens de richtlijnen aan de slag. In het verleden heeft het zich wel eens voor gedaan dat collega’s hier van af wilden wijken, maar dan is Jesse standvastig en weet dit op de juiste manier over te brengen. Achteraf gezien heeft dit altijd in zijn voordeel gewerkt en dit maakt hem ook een betrouwbare medewerker. Verder is Jesse stressbestendig en houdt zijn hoofd koel in stressvolle situaties. Hij heeft van nature overwicht en weet als geen ander zijn collega’s te motiveren. Op deze manier wordt er efficiënter gewerkt, maar wordt de sfeer ook bevorderd. Ook niet geheel onbelangrijk; wisseldiensten vormen voor hem geen enkel probleem!

Jesse heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 2.850,- bruto per maand.   

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 12 warehouse medewerkers en onderling alles goed afstemmen met supervisors en teamleads om het logistieke proces soepel te laten verlopen en hier een effectief en efficiënte werkstrategie op aan te passen; 
  • Nauw contact onderhouden met klanten;
  • Het opstellen van de dag/weekplanning (werken met timeslots per uur wegens koel- en vriesproducten);
  • Zorg dragen dat de procedures, werkinstructies en veiligheidsvoorschriften worden nageleefd. 
  • Alle documentatie en informatie correct registreren in WCS system. 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

32

Woonplaats

Lelystad

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Interne logistieke systemen en MS Office; Excel, Word en Outlook