Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Amy (Transportplanner)

Amy is een jongedame met zo'n drie jaar jaar stage- en werkervaring in de logistiek. Tijdens haar opleiding had ze al snel door dat ze het contact met collega’s, chauffeurs en klanten erg leuk vond en daar ook het beste haar sterke eigenschappen naar voren kwamen. Tijdens haar stage als Baliemedewerkster kreeg Amy al te maken met verschillende type chauffeurs. Daartussen schakelen, overtuigend zijn in de communicatie en alles administratief op orde hebben vond ze zo leuk dat ze aan de slag ging als Transportplanner, bij een bedrijf waar ze veel heeft kunnen leren en momenteel zelfstandig verantwoordelijk is voor het opstellen van een transportplanning. Helaas worden er vanwege de coronacrisis geen vaste contracten uitgegeven. Daarom is Amy samen met Extra Talent op zoek naar een werkgever waar ze haar ontwikkeling kan voortzetten en inzetten.

Amy staat stevig in haar schoenen, is erg gedreven en staat dan ook te popelen om te starten in een nieuwe uitdaging. Ze is een jongedame die recht op haar doel af gaat en heeft daarvoor gezonde ambities. Verder wil zij graag leren, is zij zelfverzekerd in haar communicatie en vrolijk en houdt ze van een praatje wanneer dat kan. 

Amy is in per 1 juni beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van een transportplanning voor eigen wagens en charters met groupage-ladingen, met eindbestemmingen in Engeland, Duitsland en de Benelux;
  • Instrueren van het loodspersoneel tot het verzendklaar maken en laden van de goederen;
  • Correct administreren van alle gegevens van de zending in het TMS;
  • Zorgdragen voor een compleet transportdossier;
  • De eerste schakel inzake de status van de zending en de coördinatie van het transport;
  • Contact onderhouden met klanten, collega's in Duitsland, België en het Verenigd Koninkrijk, het eigen warehouse en losadressen;
  • Afrekenen van de ritten en deze gegevens doorsturen aan de administratie.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

21

Woonplaats

Spijkenisse

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift, Engels zeer goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift.

Computervaardigheden

Portbase, Qfreight, Ketensimulator, MS Office: Word, Excel, PowerPoint