Femke (HBO Starter Logistiek)

Na haar hbo-opleiding is Femke aan de slag gegaan bij een logistiek dienstverlener. Hoewel haar opleidingsachtergrond niet overeenkomt, is de logistieke sector Femke erg goed bevallen. Ze is dan ook vastberaden om zich hier verder in te ontwikkelen. Op dit moment is Femke verantwoordelijk voor het contact met twaalf vaste vervoerders van de organisatie. Vragen met betrekking tot leveringen, klachten en reparaties van systemen komen terecht bij Femke. Na anderhalf jaar werkzaam te zijn bij deze organisatie heeft Femke alle ins en outs van het logistieke proces onder de knie en mist ze uitdaging in haar werkzaamheden. In haar zoektocht naar een nieuwe uitdaging vindt Femke het belangrijk dat ze met een organisatie mee kan groeien en steeds nieuwe dingen kan leren. Haar interesses liggen op bij verbeteringen en klantcontact.

Femke is een leergierige dame die stevig in haar schoenen staat. Ze is erg betrokken bij de organisatie waar ze werkzaam is. Dit uit zich niet alleen in haar goede contacten met haar collega’s, maar ook in het feit dat ze diverse werkzaamheden naar zich toe trekt. Ze gaat zelf op zoek naar werkzaamheden die ze uit kan voeren en wil deze dan ook zelfstandig uitvoeren. Femke houdt niet van half werk en maakt altijd af waar ze aan begonnen is. Moet ze daarvoor een uurtje langer blijven? Dat is voor haar geen probleem!

Femke is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Contactpersoon voor 12 vaste vervoerders van de organisatie;
  • Bij afwijkingen in de planning zorgen dat alles wordt gecorrigeerd, zodat de leveringen op de juiste tijd en plaats aankomen;
  • Klachtenafhandeling;
  • Bezoeken van vervoerders om de samenwerking te bevorderen en afspraken te controleren;
  • Indien de scanners waarmee wordt gewerkt problemen ondervinden, het oplossen van deze problemen door bijvoorbeeld reparaties te regelen. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word, Outlook