Harm (HBO Starter Logistiek)

In zijn huidige baan houdt Harm zich bezig met het organiseren van evenementen. In deze functie werkt hij projectmatig, en is hij verantwoordelijk voor de planning, aansturing en alle administratieve zaken. Harm heeft bij zijn werkgever ruim twee jaar ervaring en is toe aan een nieuwe uitdaging. Vandaar dat hij werd getriggerd om de logistieke TalentPitch te maken. Dit ook omdat Harm eerder via een baantje in het magazijn kennis heeft kunnen maken met de logistieke processen. Naast het voorraadbeheer, en pick en pack werkzaamheden, heeft hij in deze rol de herstructurering van het magazijn en de winkel op zich genomen. Door alle artikelen nieuwe locaties toe te wijzen en deze te verwerken in het ERP-systeem, heeft Harm een efficiëntere inrichting en beter overzicht op de voorraden verwezenlijkt. Momenteel zoekt hij latent naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie met verantwoordelijkheid, waarin hij het vertrouwen krijgt om structuur aan te brengen. 

Harm is een slimme en sociale jongeman, die snel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Vanwege zijn inzicht en georganiseerde manier van werken weet hij het overzicht te bewaren. Dat is ook de reden dat hij niet in de stress raakt wanneer zaken anders lopen dan verwacht. In de evenementenbranche krijgt hij regelmatig te kampen met ad-hoc-problemen, zoals uitvallend personeel, veranderende weersomstandigheden en bederfelijke voorraden in kapotte koelingen. Door het hoofd koel te houden en op creatieve wijze te kijken naar mogelijkheden, is Harm goed in staat te werken naar een passende oplossing. 

Harm heeft een bruto salarisindicatie van € 2.400,- per maand op fulltime basis en hij heeft een opzegtermijn van een maand.

Werkzaamheden

  • Voorbereiden en uitvoer van events;
  • Administratieve werkzaamheden waaronder facturatie, inkoopfacturatie en documentverwerking;
  • Aansturen van medewerkers binnen organisatie;
  • Klantcontact ten behoeve van voorbereiding;
  • Inkoop van producten en materiaal;
  • Uitvoer van voorraadtellingen;
  • Verzorgen van de logistieke planningen.

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

29

Woonplaats

Arnhem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift; Duits goed in woord en voldoende in geschrift; Engels voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

Syntess, Rentman, MS Office: Excel, Word, Outlook