Maarten (Logistiek Manager )

Maarten heeft bijna 4 jaar ervaring in het leiding geven van 30+ medewerkers, waarvan het laatste half jaar bij een logistieke organisatie. Na zijn HBO opleiding tot docent kwam hij er achter dat dit niks voor hem was. Zijn bijbaan bood op dat moment de optie om door te groeien als manager en deze kans heeft hij met beide handen aangepakt, na een jaar kon hij de stap maken naar bedrijfsleider waar hij verantwoordelijk was voor het aansturen van 35 medewerkers. Hier is hij verantwoordelijk voor personeelsplanningen, functioneringsgesprekken en beoordelingen. Maarten wilt zichzelf graag blijven ontwikkelen en kwam daar door bij een logistieke organisatie terecht. Hier was hij verantwoordelijk voor 60 medewerkers. Daarnaast heeft hij bij deze organisatie veel gedaan op het gebied van optimalisering, zo heeft hij door een herinrichting van het ombuigproces er voor gezorgd dat men terug heeft kunnen schalen van 5 naar 2 FTE. Hij heeft zichzelf ook bewezen als leider, door adequaat handelen heeft hij er voor gezorgd dat er niet meer in de wagens werd gerookt. Door een overname is Maarten op zoek naar een leidinggevende functie in de logistiek.

 

Maarten is een ondernemende jongeman, hij houdt van aanpakken en heeft dit in zijn werk al meerdere malen toegepast. Hij is niet op zijn mondje gevallen, zo durft hij zijn mening te geven op het juiste moment wat goed uit komt bij het optimaliseren van processen. Een grote uitdaging is voor Maarten ook zeker geen probleem, dit heeft hij al bewezen bij de logistieke organisatie waar hij voor werkt. Hij heeft daar alle programma’s en processen zichzelf binnen een zeer korte tijd eigen gemaakt. Dit maakt hem ook toekomstgericht, hij wil zichzelf graag blijven ontwikkelen.

 

Maarten heeft een opzegtermijn van één maand, en een salaris indicatie van € 3.150,- bruto per maand op basis van 40 uur.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 60 medewerkers
  • Planning maken voor bezorgers, 150 wijken
  • Processen analyseren 
  • Processen optimaliseren naar aanleiding van de analyse
  • Personeel aannemen, personeel ontslaan, personeel 
  • Schakelen tussen andere afdelingen in het bedrijf
  • Verzorgen van het afbuigproces
  • Dagelijks overleg met alle medewerkers van sitemanager tot bezorger

Functie

Logistiek Manager

Leeftijd

26

Woonplaats

Bergen op Zoom

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Microsoft Office