Malou (Support Officer en Import Booking Desk)

Malou werkt sinds tien jaar bij een van de grootste logistiek dienstverlener in Nederland. Vanuit diverse functies is zij hier van A tot Z betrokken bij het importtraject van een grote variëteit aan goederen. Van het aannemen van de boeking, uitzetten van de opdracht en het afhandelen van het dossier: ze kent de klappen van de zweep. Vanwege interne verschuivingen heeft Malou momenteel een beperkt uitdagende functie die niet in lijn is met haar kennis en ervaring. Samen met ons is zij nu op zoek naar een organisatie waar zij een spilfunctie heeft in het importproces, bijvoorbeeld in de rol van Expediteur Import of Logistiek Coördinator. Daarbij vindt Malou het belangrijk om zich voor langere tijd aan een organisatie te binden en te weten dat er voor op de lange termijn doorgroeimogelijkheden zijn.

Kenmerkend voor Malou is dat ze een opgewekte, leuke persoonlijkheid heeft en niet over zich heen laat lopen. Het is een goede gesprekspartner die goed tot haar recht komt in een gedreven team. Haar loyaliteit naar haar werkgever, gecombineerd met haar ambitie en kennis van de branche op logistiek werkgebied, maken haar als persoon een aanwinst als ervaren kandidaat binnen uw organisatie. 

Malou heeft een opzegtermijn van één maand. Zij is 36 uur per week (4,5 dag) beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Deze indicatie is bespreekbaar, afhankelijk van de geboden uitdaging.

Werkzaamheden

- Verantwoordelijk voor het opvolgen van offertes en leads ten behoeve van de omzet;

- Verantwoordelijk voor het adviseren van klanten met betrekking tot het transporttraject;

- Afhandelen van zeevrachtboekingen;

- Onderhouden van commerciële contacten met klanten ter bevordering van relatiebeheer;

- Administratieve afhandeling van de transportdossiers.

Functie

Support Officer en Import Booking Desk

Leeftijd

36

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

CargoWise, SAP, MS Office: Excel, PowerPoint, Word