Maywand (Expediteur)

Maywand heeft zijn opleiding Logistiek Supervisor in 2015 afgerond. Vervolgens is hij 1,5 jaar later bij een top 100 logistiek dienstverlener in de wegtransport gaan werken. Alhier was hij verantwoordelijk voor het voor transport richting de luchthaven en heeft veel onderhandeld met transporteurs. Na een jaar is hij overgestapt naar de luchtvracht, omdat hij hier meer gestructureerd aan het werk kan.
Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor de air-freight zendingen van voornamelijk Textiel, Spare Parts en medische goederen. Intern heeft hij afgelopen jaar zijn DG certificaat behaald.
Samen met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Expediteur of Logistiek Coördinator, waar hij meer (bredere) ervaring kan opdoen.

Maywand is een leergierige en ambitieuze jongeman. Hij houdt ervan om in het diepe gegooid te worden om zoveel mogelijk zelf te leren. Met zijn gezonde werkethos en initiatiefrijke instelling gaat hij geen uitdaging uit de weg. Hij bekijkt de commerciële mogelijkheden om een zo hoog mogelijke tevredenheid bij de klant te behalen. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag, maar hij houdt ook van koken en reizen. Daarnaast is sinds enkele maanden zijn een nieuwe hobby, zijn pas geboren zoontje.

Maywand heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis. Ook heeft hij een opzegtermijn van twee maanden.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de export Air-Freight zendingen met namen Textiel, Spare Parts en Medisch goederen;
  • Het opmaken en onderhandelen van tarieven;
  • Contact onderhouden met verschepers, kantoren, klanten en andere afdelingen;
  • Verantwoordelijk voor lichte accountant taken zoals het controleren van facturen en bijhouden van de systemen;
  • Informatie aanleveren en opvragen voor de douane documenten.

Functie

Expediteur

Leeftijd

27

Woonplaats

Almere

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Urdu goed in woord en matig in geschrift. Punjabi goed in woord en matig in geschrift; Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Word, Excel, PowerPoint