Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Ruben (Warehouse Teamleider)

Ruben is een leidinggevende met 25 jaar ervaring in de logistiek. Hij is per toeval de logistiek ingerold als warehouse medewerker en heeft zich met verschillende tussenstappen omhoog gewerkt naar Supervisor. In zijn carrière heeft hij brede ervaring opgedaan met verschillende productgroepen. Zo heeft hij ervaring met geconditioneerde goederen, kleding en industriële machines. Door deze brede ervaring heeft hij veel geleerd omtrent procesoptimalisatie met bijvoorbeeld Lean, 5S en Six Sigma en de bijkomende regels zoals HACCP. Ruben doorziet de processen snel, dankzij dit vermogen kan hij snel schakelen en processen optimaliseren. Het laatste project dat hij heeft aangepakt heeft een productiviteit verhoging van 35% opgeleverd. Door onzekerheid binnen de organisatie is zijn contract echter niet verlengd. Ruben is op zoek naar vastigheid in een leidinggevende functie in de logistiek waar hij zijn kennis kan delen en operationeel kan meewerken.

Ruben vindt een goede samenwerking erg belangrijk en staat daarom ook altijd klaar voor zijn collega's. Daarbij is respect afdwingen voor hem geen probleem en kan hij op deze manier goed leidinggeven. Daarnaast heeft hij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en begeleidt alle processen tot het einde met een goed resultaat. Verder neemt hij graag initiatief en verantwoordelijkheden op zich, en koppelt dit ten alle tijden aan een resultaatgerichte werkwijze. 

Ruben is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aansturen van 3 voormannen en indirect circa 50 logistiek medewerkers;
  • Coördineren van het logistieke proces voor 2 grote klanten in de kleding;
  • Samen met projectteam de productiviteit bij de grootste klant verhoogd met 35%, onder andere door het warehouse te herindelen;
  • Het behalen van de opgestelde KPI's;
  • Regelmatig overleg met Warehouse manager, voormannen, Customer service en Planning; 
  • Schakelen met het uitzendbureau omtrent bezetting;
  • Coachen en begeleiden van medewerkers. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

48

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office en SAP.