Jens (Teamleider Productie)

Jens is ruim twintig jaar werkzaam binnen een productieomgeving, waarvan veertien als Teamleider Logistiek & Productie. Toen hij bij zijn huidige werkgever begon maakte de organisatie een enorme groei mee, waarbij Jens een belangrijke rol heeft vervuld. Zo heeft hij het gehele magazijn opgezet en ingericht, en is hij over de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor de logistieke stromen binnen de organisatie. Hij fungeert als schakel tussen de binnenkomende klant specifieke orders en de productie, waarbij hij zorgt voor de benodigde informatie voor de productieafdelingen. Daarnaast stuurt Jens de medewerkers aan en is hij verantwoordelijk voor alle IT-systemen binnen de organisatie.

Jens ambieert een hogere functie binnen de branche en is met het oog op de toekomst begonnen aan de opleiding Logistiek Management, welke hij in december succesvol verwacht af te ronden. Helaas had de organisatie een andere toekomstvisie en heeft hij de keuze gemaakt om de organisatie te verlaten. Hij is op dit moment op zoek naar een soortgelijke functie als Teamleider Logistiek & Productie, waarbij hij zijn kennis en ervaring verder uit kan breiden en zichzelf kan ontwikkelen.

Jens is een analytische en sociale collega. Het verbeteren van processen ziet hij als een echte uitdaging. Hij legt snel goede contacten met zijn collega’s en weet zijn kennis duidelijk over te brengen aan de medewerkers, zodat de werkzaamheden optimaal kunnen worden uitgevoerd. Overzicht, duidelijkheid en denken in oplossingen zijn voor Jens de kernwaarden voor een succesvolle operatie. Hij is daarnaast erg leergierig en omschrijft zichzelf als praktisch en relativerend.

Jens is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces binnen de organisatie;
  • De organisatie maakte een enorme groei mee aan het begin van het dienstverband, heeft hiervoor het gehele magazijn opgezet en samengesteld;
  • Het aansturen en motiveren van het team, evenals het planningsteam;
  • Opstellen van productieorders voor de Productieafdeling;
  • Ondersteuning van de Inkoopafdeling;
  • Goederenontvangst;
  • Verantwoordelijk voor alle IT-systemen binnen de organisatie (Exact);
  • Indien nodig het regelen van transporten.  

Functie

Teamleider Productie

Leeftijd

41

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

De Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Exact, MS Office: Word, Outlook, Excel