Robert (Assistent Expediteur)

Robert is een zeer gedreven jongeman met zijn hbo-diploma Logistiek & Economie op zak. Vanaf het tweede jaar heeft hij het talentenprogramma gevolgd van zijn opleiding. Dit hield in dat hij tot de beste twaalf studenten van zijn leerjaar behoorde, waardoor hij onder andere uitdagende stages kreeg bij gerenommeerde logistieke bedrijven. Zijn stages bestonden onder andere uit het onderzoeken hoe een warehouse meer gebruik kon maken van de Lean werkwijze. Hiervoor heeft Robert werkinstructies geschreven, die zijn geïmplementeerd binnen de organisatie. Daarnaast heeft hij onderzoek gedaan naar het centraliseren van activiteiten, de gevolgen hiervan en het verbeteren van de last mile bij pakketbezorgers.

Robert heeft gedurende zijn studie onder andere gewerkt als Deur-Aan-Deur Verkoper, waarbij hij heeft geleerd om mensen te overtuigen, en producten of diensten te verkopen. Ook heeft Robert gewerkt als Filiaalmanager van een bedrijf dat in de opstartfase zat. Hier heeft hij veel geleerd met betrekking tot het schakelen met diverse partijen, afspraken maken, en het aansturen en coachen van medewerkers. Robert is op zoek naar een functie als Expediteur of Logistiek Coördinator.

Robert is een vrolijke enthousiaste jongeman. Hij is ambitieus, wat ook terugkomt in het volgen van het talentenprogramma gedurende zijn studie. Het commerciële vindt hij erg interessant en hij wil zijn opgebouwde ervaring dan ook graag inzetten in zijn volgende uitdaging. Doordat hij gedurende zijn stages veelal naar processen heeft gekeken en geanalyseerd, is Robert snel in staat om problemen in processen vast te stellen en verbeteringen aan te dragen. Hij is dan ook sterk in data analyses. Verder is hij communicatief sterk en heeft hij zijn woordje altijd klaar.

Robert is in overleg per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Opleiden en trainen van medewerkers;
  • Verkopen van producten en abonnementen;
  • Opbouwen van klantrelaties.

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

22

Woonplaats

Nijmegen

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits voldoende in woord en geschrift

Computervaardigheden

MS Office: Excel, Word, Outlook