Kris (Logistiek Engineer)

Kris is een starter die voorafgaand aan de studie Logistics Engineering ook de mbo-opleiding Manager Transport en Logistiek heeft gedaan. Hij heeft dan ook vanuit studie en stages brede ervaring opgedaan binnen de logistiek. Kris heeft operationeel gewerkt op de transportplanning en in het magazijn gewerkt, maar daarnaast ook allerhande projecten op zich genomen met betrekking tot verbeteringsprocessen. Deze projecten hadden te maken met onder andere warehouse indelingen, voorraadbeheer, werklast reductie, 5S/Lean toepassingen en ontwikkelen van track en trace methoden. Dit soort projecten liggen helemaal in Kris zijn straatje. Om deze reden is hij dan ook zoekende naar een functie waar hij zijn analytische vaardigheden op los kan laten en hij zich kan vastbijten in telkens nieuwe uitdagingen. Een functie als Logistics of Supply Chain Engineer sluit daar goed bij aan.

Kris is een zeer gedreven en proactieve werknemer. Het is dan ook niet voor niets dat hij heeft deelgenomen aan het talentenprogramma tijdens zijn studie. Kris zoekt alsmaar nieuwe uitdaging op in de vorm van projecten naar zich toetrekken. Hij is dan ook gemotiveerd, een doorzetter en vooral erg resultaatgericht. Daarnaast hij is communicatief sterk en in staat om met meerdere lagen binnen de organisatie te communiceren. Al met al een topper waar je honderd procent van op aan kunt.

Kris is per direct fulltime beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Analyseren en onderzoeken van gehele logistieke processen (informatie, communicatie en processtromen)
  • Onderzoek door middel van Lean Six Sigma, Waste Concept, MMO en dergelijke andere methoden
  • Adviesplan over workload reductie en toekomstige groei (met name gericht op de administratieve werklast verlichting van de control tower door middel van automatisering)

Functie

Logistiek Engineer

Leeftijd

24

Woonplaats

Eindhoven

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels zeer goed in woord en geschrift; Duits matig in woord en geschrift

Computervaardigheden

Diverse ERP pakketten (o.a. SAP), MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Outlook