Hannah (Logistiek Administratief Medewerker)

Hannah is ruim 30 jaar werkzaam binnen de logistieke wereld. Na haar opleiding ging zij aan de slag bij een logistiek dienstverlener, waarbij ze is begonnen als Administratief Medewerkster Logistiek en door de jaren is doorgegroeid naar Expediënt en Customer Support medewerker. Hannah heeft o.a. orders correct afgehandeld, transportopdrachten opgesteld en actief contact onderhouden met diverse partijen binnen het logistieke proces, om zendingen over weg, zee- en luchttransport succesvol te laten verlopen. Hannah heeft zo het gehele logistieke proces van een logistiek dienstverlener leren kennen en daar waardevolle kennis en ervaring opgedaan. Helaas moest Hannah na 26 jaar dienstverband de organisatie verlaten vanwege een reorganisatie. Hierna is zij actief op zoek gegaan naar een soortgelijke functie en is ze als Administratief Medewerkster werkzaam geweest bij diverse logistieke organisaties. Op dit moment is Hannah na een aantal wisselingen op zoek naar een vaste functie binnen de logistieke sector, waarbij ze haar kennis en ervaring op het gebied van transport, facturatie en administratie in kan zetten.

Hannah is een sociale en gedreven medewerker die haar werk graag doet. Elke uitdaging pakt zij met beide handen aan en gaat daarbij voor een optimaal resultaat. Ze vindt het niet erg om daarvoor wat langer te blijven of taken van haar collega’s over te nemen. Drukke situaties ziet Hannah juist als een drijfveer om haar werk te voltooien.

Hannah is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto per maand. Ze is flexibel in haar werktijden en staat ervoor open om in diensten te werken.

Werkzaamheden

  • Orderverwerking voor diverse klanten;
  • Met interne afdelingen schakelen over de benodigde documenten voor vervoerders;
  • Met de transportafdeling schakelen om transporten te plannen;
  • Cut offs en Finals behandelen;
  • Voorbereiden van pick en pack activiteiten voor inkomende outbound orders van bestaande klanten;
  • Contact onderhouden met klanten met betrekking tot de lopende orders;
  • Baliewerkzaamheden.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

52

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse, Duitse en Engelse taal goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AS400, Every Angle, MS Office (Word, Excel, Outlook)