Dave (Expediteur)

Dave heeft in juli 2017 de hbo studie Logistiek en Economie afgerond en heeft momenteel 2,5 jaar ervaring in de functie van Expediteur bij zijn huidige werkgever. Hij is hier verantwoordelijk voor het aannemen en uitbesteden van 10 tot 30 dagelijkse wegtransport bulkzendingen door heel Europa. Hiernaast houdt hij nauw contact met de Transportplanners en Customer Service Medewerkers van de charters om een goed verloop van de transporten te waarborgen. Dave heeft ambitie en wil zijn commerciële vaardigheden na 2,5 jaar graag verder ontwikkelen in de functie van Accountmanager binnen de transportsector.

Dave is een vlotte jongen die makkelijk contacten legt en goede communicatieve vaardigheden bezit. Hij is betrouwbaar, resultaatgericht en positief. Dave is dan ook een jongen die zijn afspraken nakomt. Daarnaast is hij gemotiveerd om zijn capaciteiten binnen de logistiek verder te ontwikkelen en heeft hij dan ook een leergierige en nieuwsgierige houding.

Dave heeft een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • In- en verkopen van 10 tot 30 dagelijkse wegtransport bulkzendingen door heel Europa;
  • Contact onderhouden met de Transportplanners en Customer Service Medewerkers van de charters;
  • Afgeven van prijzen voor de uitbestedingen;
  • Overleggen met de interne Transportplanners over in te kopen en / of uit te besteden zendingen.

Functie

Expediteur

Leeftijd

24

Woonplaats

Omgeving Helmond

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Pools goed in woord en geschrift. Duits redelijk in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)