Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Sophia (Logistiek Coördinator)

Sophia werkt inmiddels ruim vijf jaar in de logistieke sector. Tijdens haar opleiding Marketing & Communication is ze in aanraking gekomen met de logistiek. Dankzij deze bijbaan is de passie voor logistiek ontstaan en tot heden niet weggegaan. Ze is van A tot Z verantwoordelijk geweest voor grote key accounts. Verder heeft Sophia een optimalisatie geïnplenmenteerd op het gebied van de doorloopsnelheid van zendingen. Dit heeft ze succesvol gedaan met als resultaat snellere doorloopsnelheid en kostenbesparing. De diversiteit en ontwikkelingsvrijheid vindt ze fantastisch en ze zoekt dit ook terug bij haar nieuwe opdrachtgever.

Sophia is een harde werker, en houdt van uitdagingen en verantwoordelijkheden, zodat ze zich steeds verder kan ontwikkelen. Helaas werd er bij haar vorige werkgever gekozen voor een nieuwe werkwijze, waardoor de werkzaamheden in hokjes werden verdeeld en Sophia niet meer volledig verantwoordelijk was. Verder is ze van het optimaliseren en het spreekt haar erg aan om hierin mee te denken. Stilstaan is bij Sophia achteruitgaan en daarom is ze samen met Extra Talent op zoek naar een soortgelijke functie als Logistiek Coördinator, bij een organisatie die vertrouwen heeft in haar werknemers en open staat voor nieuwe ideeën.

Sophia is een spontane en goedlachse jongedame. Met haar vlotte babbel is ze een fijne gesprekspartner. Ze houdt van eerlijke en directe manier van communicatie. Bij Sophia weet je dan ook precies waar je aan toe bent; met haar prettige voorkomen is ze makkelijk benaderbaar. Ze houdt ervan om haar handen uit de mouwen te steken en hard aan de slag te gaan. De uitdaging, deadlines en hectiek binnen de logistiek vindt ze fantastisch in combinatie met een prettige werksfeer. In haar vrije tijd houdt ze van fotograferen en reizen, waar ze graag veel tijd aan besteedt. Kortom, het is een bezige bij die barst van de energie.

Sophia heeft één maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 3.200,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

Als internationaal logistiek coördinator is Sophia verantwoordelijk geweest in:

  • Beheren van grote key accounts;
  • Optimalisatieproces van de doorlooptijd van zendingen;
  • Internationale meetings met klanten;
  • Einde kwartaal meeting en verbeteringen aandragen;
  • Customer Service op het operationele aspect;
  • Import en export documentatie opstellen;
  • Verantwoordelijk zijn vana zendingen van A tot en met Z.
  •  

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Tamil vloeiend in woord en geschrift

Computervaardigheden

Interne plan- en invoersystemen, MS Office: Word, Excel, Outlook, SAP, ERP Systemen.