Babette (Logistiek Administratief Medewerker)

Babette heeft bewust voor de logistiek gekozen, omdat het een dynamische wereld is waar altijd iets te beleven is. Om deze reden is ze aan de slag gegaan als Logistiek Administratief Medewerker en is ze doorgegroeid tot een Expediteur. Zo verzorgde ze de wereldwijde export via diverse modaliteiten van de groupagegoederen. Echter, Babette miste diepgang in de werkzaamheden en in de kennis die ze heeft opgedaan bij deze werkgever. Daarom stapte ze over naar haar huidige werkgever en heeft ze de opleiding tot de Expediteur gevolgd aan de STC. Met deze praktijkgerichte kennis kan ze de juiste informatie achterhalen en het nauwkeurig uitvoeren van de administratieve werkzaamheden. Momenteel zijn wat veranderingen geweest bij de huidige werkgever van Babette, waardoor ze toe is aan een nieuwe uitdaging. Ze staat zeker open voor een administratieve functie waar ze ook randzaken van het kantoor kan regelen. 

Babette hebben we leren kennen als een vrolijke, spontane dame die communicatief sterk is. Dankzij deze eigenschappen maakt ze snel contact met mensen om haar heen en weet ze op een humoristische manier zielen te winnen. Daarnaast beschikt ze over goed aanpassingsvermogen en gaat met de omgeving mee. Dit is prettig, want zij vindt de fit in iedere organisatie.

Babette heeft een opzegtermijn van 1 maand, ze is 24 uur per week beschikbaar en ze heeft een salarisindicatie van € 2.400,- bruto per maand o.b.v. fulltime dienstverband. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het plannen van uitgaande transporten via short en deep sea, weg- en luchtvracht;
  • Het opmaken van rapportages m.b.t. testen van de goederen;
  • Contact onderhouden met de keuringsdiensten, zoals: Lloyds, DNV-GL, ABS en Bureau Veritas;
  • Certificering en importdocumentatie (T1) controleren van vrachten vanuit Turkije, China, Taiwan en Duitsland; 
  • Verzorgen van de facturatie;
  • Opvragen van de offertes bij diverse transporteurs;
  • Alle informatie verzamelen voor de exportdocumenten en rekening houden met de INCOTERMS.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

36

Woonplaats

Gorinchem

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

JD Edwards, MS Office (Excel, Word en Outlook)