Alina (Logistiek Coördinator)

Na haar opleiding Logistiek Teamleider is Alina als Logistiek Medewerker aan de slag gegaan bij een fabrikant en distributeur van technologische producten. Wat begon als een vakantiebaantje is uitgegroeid tot een langdurig dienstverband, waarbij Alina na drie maanden is doorgegroeid tot Senior Shipping. Hierbij is Alina verantwoordelijk voor alle uitgaande zendingen. Ze selecteert de juiste vervoerders, meldt de zendingen aan, schakelt intern voor de juiste documentatie en voorziet de zendingen van alle benodigde informatie om hun plaats van bestemming zo efficiënt mogelijk te bereiken. Daarnaast begeleidt Alina nieuwe medewerkers en stuurt ze samen met de Supervisor 20 medewerkers aan op de afdeling Shipping. Vanwege een overname en verhuizing van de organisatie is Alina op zoek naar een soortgelijke functie.

Alina is een pientere en behulpzame medewerkster die haar werk graag doet. Ze wil nooit stilzitten en kijkt daarom verder dan haar functie. Indien haar collega’s hulp nodig hebben, staat Alina klaar om ze te helpen. Ze doet haar werk met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en gaat niet naar huis tot haar werk correct is afgerond.

Alina heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand en is per direct beschikbaar. Ze is flexibel in haar werktijden en staat ervoor open om in een tweeploegendienst te werken.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het afhandelen van alle uitgaande zendingen met een vastgesteld target;
  • Aanmelden van zendingen bij vervoerders en het selecteren van de juiste vervoerders afhankelijk van de samenstelling van de zendingen;
  • Nieuwe medewerkers begeleiden tot een gelijkwaardig niveau;
  • Fungeren als troubleshooter van alle zendingen waar de organisatie of klant vragen over heeft;
  • Retouren afhandelen; 
  • Controleren van alle benodigde documentatie voor de zendingen;
  • Schakelen met interne afdelingen, waaronder de Customs en In/Outbound afdeling;
  • In overleg met de Supervisor, aansturen van 20 medewerkers op de werkvloer; 
  • Fungeren als aanspreekpunt voor collega's op de werkvloer.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

24

Woonplaats

Weert

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

De Nederlandse en Poolse taal goed in woord en geschrift. De Engelse taal voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook)