Jack (Logistiek Coördinator)

Jack is een man met gedegen ervaring binnen de logistiek, waar hij jaren geleden in is gerold en niet meer uit weg heeft willen gaan. Zo is hij begonnen als Uitvoerend Magazijnmedewerker en heeft hij zich op de werkvloer opgewerkt naar Coördinator. Daarna is hij overgestapt naar kantoor waar hij als Logistiek Planner te maken heeft gehad met onder andere de verantwoordelijkheid dragen voor zendingen waarbij hij externe vervoerders inschakelt, transportdocumentatie verzorgt en zorgt dat de orders tijdig in het warehouse klaarstaan. Dit is slechts een onderdeel van zijn takenpakket, gezien hij zich ook bezighoudt met de inkomende goederenstroom, voorraadbeheer en allerhande administratieve werkzaamheden.

Gaande zijn carrière heeft Jack daarbij bijgedragen aan het nieuw opzetten van systemen, voorraadbeheer, warehousing en dergelijke zaken. We kunnen dan ook met overtuiging zeggen dat hij voldoende verstand van zaken met zich meeneemt. Momenteel wil hij dolgraag een uitdaging vinden waar hij zich voor de lange termijn op zijn plek voelt. Een functie als Logistiek Planner of Coördinator waarbij hij mag bijdragen aan verbeteringen is hem op zijn lijf geschreven.

Jack is een sympathieke en gedreven man, die het pand niet uitloopt voordat zijn werk af is. Hij weet daarin goed prioriteiten te stellen en heeft een groot probleemoplossend vermogen. Jack is zeer bedreven met SAP en beheerst daarnaast ook diverse andere systemen. In het begin van zijn carrière had hij een eigen onderneming. Hij vindt het prettig om in een team te werken, maar heeft daarin graag zijn eigen verantwoordelijkheden waarin hij enige vrijheid krijgt. Hij werkt zelfstandig en ziet zijn werkzaamheden altijd als zijn ‘eigen toko’.

Jack is per direct fulltime beschikbaar, staat open voor verschoven diensten of tweeploegen en heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Tijdelijk vervangen van twee transportplanners;
  • Indelen en monitoren van de vrieswagens (+/- 25) door Nederland en België;
  • Chauffeurs toewijzen aan ritten;
  • Aanspreekpunt voor klanten en chauffeurs;
  • Monitoren van ritten en bijsturen waar nodig.

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

57

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Navision, Tracc, SAP, MS Office: Word, Excel, PowerPoint, Visio, Outlook