Mieke (Warehouse Supervisor)

Mieke is een vlotte en ondernemende jongedame met meerdere werkervaringen binnen de logistiek. Zo is zij begonnen als Logistiek Coördinator en doorgegroeid naar Supervisor Warehouse. Binnen haar werkzaamheden heeft ze 20 tot 60 warehousemedewerkers aangestuurd. Naast het aansturen houdt Mieke zich ook bezig met het verbeteren van processen en kwaliteiten binnen het warehouse. Afgelopen november heeft Mieke een stapje terug gedaan naar een functie als Teamleider, waarin zij verwachtte meer uitdaging te krijgen wat helaas niet het geval is. Daarom is Mieke nu latent zoekend naar een functie als Supervisor waarin zij zichzelf kan ontwikkelen en kan blijven groeien.

Mieke is een echte aanpakker. Het woord probleem komt namelijk niet voor in haar woordenboek en ziet daardoor alleen maar uitdaging die ze maar al te graag met beide handen aanpakt. In haar manier van leiding geven is zij een echte motivator en zet ze haar coachende krachten in, waarin zij het beste in mensen naar boven probeert te halen. In haar vrije tijd geeft zij 3 uur per week les in de sportschool en is daarmee geen stilzitter te noemen. Om zichzelf te blijven ontwikkelen volgt ze ieder jaar een training of opleiding (het liefst werk gerelateerd) en vindt dat echt een cadeau voor haar zelf.

Mieke is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.300,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de afdeling inventory en quality;
  • Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken;
  • Begeleiding en ontwikkeling van medewerkers;
  • Verbeteren van processen en kwaliteit in het warehouse;
  • Aansturen van in totaal 8 medewerkers, verdeeld over twee afdelingen;
  • Voeren van beoordelings- en verzuimgesprekken. 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

39

Woonplaats

Regio Venray

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, Ciel, RedPrairie, Exact en MS Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint en Publisher)