Gijs (Expediteur)

Gijs heeft ruim dertig jaar ervaring in het vak. Na zijn hbo-opleiding Logistiek is hij als Expediteur aan de slag gegaan bij een logistiek dienstverlener. Zijn interesse in de transportbranche werd steeds groter, waardoor hij een aantal stappen heeft gemaakt en werkzaam is geweest als onder andere Hoofd Afdeling, Verkoop en Expediteur. Na een aantal jaren ervaring te hebben opgedaan, heeft Gijs samen met zijn compagnon een logistieke organisatie opgericht, gespecialiseerd in transporten tussen de Benelux en Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Helaas was Gijs genoodzaakt om de organisatie door privéomstandigheden te verlate.

Enige tijd later is hij aan de slag gegaan als Filiaalleider van een expediteurskantoor. Hier heeft hij de volledige bedrijfsprocessen van de organisatie geïmplementeerd, wat resulteerde in een sterke groei in medewerkers. Nadat zijn functie kwam te vervallen, besloot Gijs zijn kennis, ervaring en commerciële vaardigheden te verwerken in een nieuwe organisatie. Zo heeft hij een expeditiekantoor opgericht, gespecialiseerd in deel- en complete ladingen. Na veertien succesvolle jaren heeft Gijs begin dit jaar de keuze gemaakt om te stoppen en is hij op dit moment op zoek naar een functie binnen de transportbranche, waarin hij een steentje bij kan dragen middels zijn kennis en ervaring die hij heeft opgebouwd. Hij staat open voor diverse, niet gekaderde functies op verschillende niveaus, zodat hij een steentje bij kan dragen middels zijn jarenlange kennis en ervaring.

Gijs is een ondernemer in hart en nieren, die op een open en directe manier communiceert om het maximale uit zijn werk te halen. Hij beschikt over een sterk analytisch vermogen en kan zich snel aanpassen aan zijn omgeving. Hij omschrijft zichzelf als een goede sparringpartner. In één oogopslag signaleert Gijs knelpunten en draagt daarbij onderbouwde verbetervoorstellen aan. 

Gijs is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Een internationaal opererend expeditiebedrijf opgericht; 
  • Het verzorgen van deel- en complete ladingen, (on)gevaarlijke chemicaliën, hoogwaardige producten, medische- en cosmetische artikelen, en palletgoederen binnen Europa. 
  • Daarnaast verzorging van stukgoed en speciaal vervoer; 
  • Commercieel, operationeel, administratief eindverantwoordelijke;
  • Leidinggevende voor ongeveer 20 medewerkers. 

 

Functie

Expediteur

Leeftijd

56

Woonplaats

Venlo

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Duits goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

Unit4, Database, MS Office: Excel, Word, Outlook