Leroy (Transportplanner)

Leroy heeft ruim negen jaar ervaring opgedaan binnen een logistieke organisatie, gespecialiseerd in wereldwijde distributie van IT-goederen. Na zijn opleiding stroomde hij in als Orderpicker en groeide al snel door binnen de organisatie. Leroy heeft op verschillende niveaus meegewerkt aan het logistieke proces binnen de organisatie en heeft veel ervaring opgedaan met betrekking tot transport in een warehouse omgeving. Op dit moment is hij werkzaam als Inbound Planner. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het managen van de binnenkomende goederen binnen het warehouse. Hiervoor heeft hij contact met leveranciers en vervoerders, en plant hij veertig tot vijftig binnenkomende wagens in, rekeninghoudend met het beschikbare personeel.

Bij zijn huidige werkgever heeft Leroy niet de mogelijkheid om door te groeien en zich verder te ontwikkelen op het gebied van transport. Daarom is hij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij hij zijn opgedane kennis in kan zetten om zichzelf verder te ontwikkelen binnen de logistieke branche.

Met Leroy in het team heb je het zonnetje in huis; een vrolijke, oprechte en gedreven medewerker die graag snel en efficiënt werkt. Hij staat ervoor open om nieuwe dingen te leren en kijkt verder dan zijn functie. Hij pakt graag diverse werkzaamheden op die buiten zijn eigen takenpakket vallen en met zijn down-to-earth houding weet hij in stressvolle situaties goed het overzicht te bewaren. Omdat hij veel te maken heeft met administratieve werkzaamheden, werkt hij gestructureerd en nauwkeurig.

Leroy heeft een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand op fulltime basis en een opzegtermijn van een maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het managen van het ontvangst van goederen binnen het warehouse; 
  • Dagelijks contact onderhouden met vervoerders en vendoren; 
  • Verwerken van de leveringen in de receiving database;
  • Zo efficient mogelijk inplannen van de leveringen (40 à 50 wagens per dag), rekeninghoudend met het aantal fte's op de werkvloer;
  • Plannen van last minute zendingen en dienen als aanspreekpunt voor leveranciers bij afwijkingen in de leveringen;
  • Door middel van SAP de juiste ordergegevens verkrijgen om bijvoorbeeld naar de Customer Service afdeling door te zetten. Dit, zodat zij op de hoogte zijn van wat er precies binnenkomt. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

32

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

SAP, IM-first, MS Office: Excel, Word, Outlook