Duuk (Implementation manager)

Duuk is momenteel werkzaam als Implementation Manager bij een grote logistiek dienstverlener. Hier is hij zelfstandig verantwoordelijk voor het vastleggen van afspraken met nieuwe klanten en het standaardiseren van werkprocessen. Na het behalen van zijn diploma Manager Havenlogistiek kwam hij erachter dat hij zich op een hoger niveau met logistiek wilde bezig houden. Hij besloot om Logistiek & Technische Vervoerskunde te studeren en koos Supply Chain Management als afstudeerrichting. Duuk heeft het naar zijn zin bij zijn huidige werkgever, maar hij merkt aan zichzelf dat de drang om zichzelf verder te ontwikkeling op strategisch gebied, steeds sterker wordt. Daarom heeft hij Extra Talent in de arm genomen om hem te begeleiden naar de volgende stap in zijn carrière. Zijn volgende werkgever is een middelgrote tot grote organisatie waarbij structuur is aangebracht in de dagelijkse processen. Indien dit niet het geval is, vindt Duuk het belangrijk om de vrijheid en handvatten te krijgen om deze structuur zelf aan te brengen. 

Op ons is Duuk overgekomen als gedegen professional die stevig in zijn schoenen staat. Communicatief is hij zeer vaardig en het is een fijn persoon in de omgang. Als Duuk de mogelijkheid krijgt om zichzelf te blijven uitdagen is kan hij zich ontpoppen tot een zeer waardevol persoon binnen uw organisatie.

Duuk heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 3.600,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het vastleggen van gemaakte afspraken in een Standard Operating Procedure;
  • Maken van een FTE-calculatie ten behoeve van voldoende inzet van dedicated personeel voor een nieuwe klant;
  • Verstrekken van systeempakketten aan nieuwe klanten ten behoeve van een goede samenwerking en doorloop;
  • In kaart brengen van de huidige werkwijzen voor iedere klant en zo mogelijk deze processen standaardiseren;
  • Zorg dragen voor een correcte naleving van de gemaakte afspraken door regelmatig overleg te voeren met de verantwoordelijke Key-Accountmanager;
  • Meedenken en actief bijdragen aan de verbetering van werkprocessen.

Functie

Implementation manager

Leeftijd

30

Woonplaats

Dordrecht

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office: Excel, PowerPoint, Word