Aariz (Logistiek Administratief Medewerker)

Aariz is al 5 jaar werkzaam in een logistieke omgeving en heeft ruim 2 jaar geleden besloten ook een bijpassende studie te gaan volgen. Ondertussen heeft hij zijn MBO Logistiek Medewerker en Logistiek Teamleider afgerond en is hij momenteel bezig met de studie Logistiek Supervisor (BBL). Aariz is reeds 2 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij zich bezighoudt met de operationele uitvoering van de inbound afdeling, maar ook met voorraadtellingen, opleiden van nieuwe medewerkers en het meedenken in de verbetering van processen. Momenteel is hij toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Het praktijkgedeelte heeft hij gezien en nu wil hij graag groeien in de richting van Logistiek Administratief Medewerker, Transportplanner of Expediteur.

Aariz is een nette verzorgde jongen. Hij is rustig, communicatief netjes en leergierig. Aariz is niet bang voor hard werken en vies worden en is toe aan nieuwe kennis en ervaring. Hij is een bezig bij en zit dan ook niet graag stil. In zijn vrije tijd houdt Aariz zich namelijk graag bezig met het produceren van muziek en sport hij ook graag (voetbal, fitness, kickboksen). Hij is ambitieus, durft beslissingen te nemen en denkt graag mee binnen de organisatie. Zijn vrienden zouden hem naar eigen zeggen omschrijven als iemand die super gefocust en serieus is, maar met tijden ook de lolbroek uit zal hangen.

Aariz gaat op maandagmiddagen naar school vanaf 15:00 uur en is dan ook voorlopig 36 uur per week beschikbaar. Hij staat ook open voor 2-ploegen en verschoven diensten. Hij heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Werkzaam op de inbound afdeling;
  • Inboeken van inkomende goederen op de juiste locatie;
  • Voorraadbeheer en tellingen (cycle counts en W2W counts);
  • Mails opstellen omtrent issues voor de customer service;
  • Opslag inventarisatie;
  • Procesanalyses;
  • Logistieke administratie;
  • Voorbereiden van werkzaamheden;
  • Mede aansturen van +/- 35 medewerkers in samenwerking met Teamleider.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

's-Hertogenbosch

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Oracle, Klairy, PGS-15, Microsoft Office (Word, Excel, Powerpoint, Outlook)