Nico (Warehouse Coordinator)

Nico heeft meer dan zes jaar ervaring in de logistiek. Na tien jaar in de sales te hebben gewerkt was Nico toe aan iets anders. Deze uitdaging heeft hij gevonden in de logistiek. Waar hij zijn logistieke carrière begonnen is als Customer Service Medewerker, is hij momenteel werkzaam als Warehouse Coördinator. Door de jaren heen heeft Nico ervaring opgedaan met het inplannen van diverse transporten, sparren met in- en externe partijen, onderhouden van klantcontact, voorraadbeheer en -optimalisatie, inkoop van goederen en rapportages opstellen. Nico is nu verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van de zendingen voor alle diverse pallets met eindproducten en halffabricaten voor drie diverse productielocaties. In deze functie spart hij dagelijks met de productieplanner en transportplanner voor een zo efficiënt mogelijke planning. Hoewel Nico prima op zijn plek zit, zijn er een aantal zaken die hem tegenstaan. Hier ziet hij de komende jaren geen verschil in komen en dit is dan ook de reden dat hij op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie in de logistiek waar hij zijn organisatorische kennis en kunde kan gaan toepassen.

Nico is een spontane en sociale man die weet waar zijn kracht ligt. Hij is van mening dat iedereen zijn steentje bijdraagt en handelt hier ook naar. Dit is duidelijk te zien in het feit dat hij zich verantwoordelijk voelt voor zijn werk, maar ook verantwoordelijkheid durft te geven. Hiermee oogt hij veel lof bij zijn collega's. Verder kan Nico goed ad hoc schakelen, behoud hij het overzicht en staat hij positief in het leven.

Nico heeft een opzegtermijn van een volledige maand en een salarisindicatie van € 3.400,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Volledig verantwoordelijk voor het inplannen en coördineren van alle palletstromen met eindproduct en halffabricaten;
  • Voorraadbeheer en -optimalisatie;
  • Opstellen van verbeterprojecten met betrekking tot de palletstromen;
  • Dagelijks contact onderhouden met opdrachtgevers, logistiek dienstverleners en klanten;
  • In- en verkoop van de pallets;
  • Verantwoordelijk voor alle retourenplanningen van de pallets;
  • Opstellen van een registratiebestand in Excel;
  • Dagelijks sparren met de productieplanner en transportplanner voor een efficiënte goederenstroom voor de 3 plants;
  • Administratief verwerken van werkzaamheden.

Functie

Warehouse Coordinator

Leeftijd

39

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift; Duits goed in woord en voldoende in geschrift

Computervaardigheden

Glovia, Navision, SAP, CBS, MS Office: Excel, Word, OUtlook, Acces, PowerPoint