Boris (Warehouse Teamleider)

Gedurende zijn acht jaar ervaring binnen de logistiek heeft Boris een breed scala aan werkzaamheden uitgevoerd. Doordat hij vrijwel alle logistieke functies op de operatie heeft bekleed, is Boris bekend met de verschillende logistieke processen zowel bij een logistiek dienstverlener als binnen een productiebedrijf. In zijn huidige rol als Supervisor Assemblage is Boris verantwoordelijk voor een team van circa vijfentwintig medewerkers dat dagelijks gemiddeld tien assemblageprojecten op verschillende productielijnen verzorgt. Helaas mist Boris momenteel ruimte tot doorgroei en eigen inbreng; bij het aandragen van verbetervoorstellen, wordt hij niet gehoord. Vandaar dat Boris latent zoekt naar een nieuwe uitdaging waarbij zijn voorkeur uitgaat naar een logistieke functie met de mogelijkheid voor persoonlijke ontwikkeling. 

Dat Boris niet vies is van hard werken blijkt direct uit zijn mentaliteit. Binnen de logistieke branche is hij onder aan de ladder begonnen en ook nu hij een leidinggevende rol bekleedt, steekt Boris aan de productielijn zelf de handen uit de mouwen wanneer de situatie daarom vraagt. De gebruikelijke hectiek binnen de logistieke branche is voor Boris een prettige omgeving om binnen te werken. Zijn stressbestendigheid komt voort uit zijn rustige karakter; door ook naar zijn collega's rust uit te stralen, weet Boris tijdens chaotische situaties de emotie van zijn afdeling te temperen. Boris weet wat hij wil, durft daardoor zelf beslissingen te nemen en hij leert snel. 

Boris heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op fulltime basis en hij heeft een maand opzegtermijn. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor de aansturing van de afdeling assemblage waar dagelijks gemiddeld tien verschillende projecten op diverse assemblagelijnen worden uitgevoerd;
  • Direct aansturen van twee teamleiders en indirect verantwoordelijk voor circa vijfentwintig medewerkers;
  • Voeren van dagelijks overleg met de planning, kwaliteit en de logistiek manager;
  • Verzorgen van de planning en verdeling van de dagelijkse werkzaamheden;
  • Eerste aanspreekpunt voor het uitzendbureau;
  • Voeren van klantcontact om de kwaliteitswensen ten aanzien van het eindproduct te bespreken.

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

27

Woonplaats

Helmond

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Pools goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Quintec, Citrix, MS Office (Excel, Word, Outlook).