Ila (Sales Support)

Ila is een zeer ervaren en commerciële dame met een logistieke rugzak. Al gauw heeft ze verschillende service gerichte functies gehad waaronder Customer Service Medewerker, Sales Support en financiële functies. Tijdens deze functies is ze onder andere verantwoordelijk geweest voor het volgen en begeleiden van complete logistieke zendingen, ad hoc en vaste leveringen. Stond het klant contact altijd centraal met chauffeurs, leveranciers en interne collega's van het warehouse. Ze behandelde klachten, stelde offertes op, controleerde rekeningen en orders en had meerdere key accounts. Ze heeft ook ervaring met meerdere software pakketten en beheerst Microsoft Office. Met haar internationale ervaring en talenpakket wat ze beheerst is ze samen met Extra Talent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Dit doet ze het liefst in de rol van Sales Support/Customer Service Medewerker.

Ila is een communicatief vaardige dame, dit blijkt uit het feit dat ze vijf talen beheerst en al jaren een service gerichte rol heeft in de logistiek. Door haar ervaring met hectische situaties, strakke planning en deadlines blijft ze onder de meest drukke situaties kalm en beheerst, dit straalt ze ook uit. Ze kan zeer goed werken in teamverband en je kunt haar ook zelfstandig haar rol laten vervullen. Dit maakt haar enorm veelzijdig. Tevens is ze naast het harde werken, altijd in voor een grapje. 

Ila is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.900 bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Sales support medewerker/ Customer Service Medewerker, verantwoordelijk voor het verwerken van orders en volgen van zendingen, waarbij het klantcontact met key accounts centraal stond;
  • B2B en B2C orders verwerken in de logistiek, controle van orders op compleetheid, op voorraad, orders doorsturen nar het warenhuis, verschepen naar klanten (Retailgoederen, elektronica etc) per dag 200 orders gemiddeld;
  • Facturatie van orders in SAP;
  • Contact met klanten over bestellingen, orders, klachten, beschadigingen, compleetheid, retours;
  • Intern contact met collega’s over bestellingen, prioriteiten verdelen met de logistieke en SC afdeling;
  • Beheersen van het gehele sales proces van order tot met verzenden.

Functie

Sales Support

Leeftijd

46

Woonplaats

Omgeving Utrecht

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift, Engels uitstekend in woord en geschrift, Portugees uitstekend in woord en geschrift, Spaans goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Microsoft Office, PeopleSoft, S4/HANA, SAP, SAP R3, Oracle