Gijs (Warehouse Teamleider)

Op jonge leeftijd is Gijs aan de slag gegaan als Logistiek Medewerker en heeft hij al snel de omslag gemaakt naar een leidinggevende functie binnen een distributiecentrum van bouwmaterialen. De afgelopen 17 jaar is Gijs werkzaam geweest bij één werkgever, waarbij hij de functie Assistent Supervisor heeft vervuld. Hierbij is hij verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van het magazijn. Hij coördineert alle inkomende en uitgaande goederen en stuurt daarbij direct 30 medewerkers aan. Daarnaast draagt hij zorg voor een correcte planning op basis van het werkaanbod. Na 17 jaar is Gijs toe aan een nieuwe werkomgeving. Hij is daarom op zoek naar een soortgelijke functie waarbij hij zijn jarenlange ervaring in kan zetten met als doel maximale klanttevredenheid te behalen.

Gijs is een betrouwbare en punctuele medewerker die een goede sfeer op de werkvloer weet te creëren. Hij stelt zich toegankelijk op voor zijn medewerkers en staat daarnaast altijd klaar om mee te helpen op de werkvloer. Hij is een man van zijn woord en onder het motto ‘Afspraak is afspraak’ zorgt hij ervoor dat de werkzaamheden tijdig en accuraat worden uitgevoerd.

Gijs heeft een opzegtermijn van twee maanden en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op fulltime basis.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijke voor alle inkomende en uitgaande goederen binnen het distributiecentrum; 
  • Direct aansturen van 30 medewerkers; 
  • Opstellen van de dagelijkse planning met betrekking tot de werkzaamheden; 
  • Verwerken van binnenkomende orders (in Navision);
  • Zorgen dat chauffeurs worden voorzien van de juiste documentatie; 
  • Aanpassen van de orders a.d.h.v. de voorraad; 
  • Indien nodig zelf bijspringen op de werkvloer. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

36

Woonplaats

Venlo

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, MSOffice: Excel, Word, Outlook