Maurits (Customer Service Medewerker)

Maurits is een jongeman met enkele jaren ervaring binnen de logistieke sector. Hij heeft ervaring opgedaan met het te woord staan van klanten, verwerken van orders en het afhandelen van diverse typen administratie. Maurits zorgt dat pick-ups bij klanten worden verzorgd en de zendingen op tijd het depot verlaten. Momenteel is hij toe aan een nieuwe uitdaging met meer klantencontact. Een functie als Customer Service Medewerker of Sales Support zou hem dan ook goed passen.

Maurits is een vriendelijke en representatieve jongen. Hij is leergierig, netjes en betrouwbaar. Maurits denkt graag mee binnen de organisatie in mogelijke verbeteringen en is een kei in het organiseren en structureren van zich eigen werk en die van zijn afdeling. Hij werkt daarnaast nauwkeurig en is communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Maurits is 32-36 uur per week beschikbaar, heeft één maand opzegtermijn en een salarisindicatie van € 2.500,- op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Operationele, administratieve en fysieke afhandeling van koerierszendingen;
  • A-Z begeleiden van klanten door het logistieke proces door middel van optimale klantenservice (Nederlandse en Engelse taal);
  • Verwerken van orders en koppelen aan goedkoopste transportmogelijkheden;
  • Regelen van pick-ups bij de klant en verzendingen vanuit warehouse naar de eindklant.

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Valkenswaard

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift; Duits matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, Logitrack, Freightsoft, MS Office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook