Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Stefan (Assistent-Declarant)

Stefan is jongeman die zich graag verder wil ontwikkelen binnen de logistieke sector. Hij heeft een afgeronde MBO Logistiek Teamleider opleiding en heeft daarnaast vorig jaar zijn opleiding Junior Customs Consultant afgerond. Stefan is momenteel al ruim 8 jaar werkzaam bij zijn huidige werkgever waar hij verantwoordelijk is voor juiste verzending en belading van goederen middels luchtverkeer voor uitzendingen en oefeningen in binnen- en buitenland. Momenteel wil hij graag meer doen met zijn opleiding Customs en zoekt hij dan ook een functie als Junior Douanedeclarant of Export/Forwarding Medewerker.

Stefan is een rustige jongen met een leergierige houding. Hij is loyaal aan zijn werkgever en werkt secuur. Stefan is graag druk bezig en wil zich nu verder ontwikkeling binnen zijn vakgebied logistiek. Hij is netjes in zijn communicatie en een medewerker waar je van op aan kunt.

Stefan is fulltime beschikbaar, ook in ploegen of verschoven diensten en heeft in overleg tussen de 1 en 3 maanden opzegtermijn. Hij heeft een salarisindicatie van € 2.600,- bruto per maand op basis van fulltime.

Werkzaamheden

  • Controleren en gereedmaken van zendingen middels luchtvervoer welke bestemd zijn ter bevoorrading van oefeningen en uitzendingen in binnen- en buitenland;
  • Opmaken van documenten voor de goederen die verzonden gaan worden (vrachtbrief, freight manifest etc.);
  • Laden en lossen van vliegtuigen;
  • Controleren van luchtwaardigheid van de vracht;
  • Track&trace van de vracht van beginpunt naar eindbestemming.

Functie

Assistent-Declarant

Leeftijd

26

Woonplaats

Venray

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Word, Excel, Outlook)