Stefan (Assistent Expediteur)

Stefan is een jongeman met aardig wat ervaring op het gebied van Transport. Wat is begonnen bij Defensie is uiteindelijk uitgegroeid naar een baan als Freight Forwarder en een diploma als Junior Customs Consultant op zak. Stefan boekt momenteel bij zijn huidige werkgever vluchten bij luchtvaartmaatschappijen en wegtransporten bij externe transporteurs. Daarnaast vraagt hij verschillende exportdocumenten aan, waaronder EX-A, T1, CVO en EUR1. De transporten worden door Stefan geregeld van klant tot aan ontvanger, gedurende dat proces informeert hij ook de klanten over de status van de transporten. Door Covid-19 wordt zijn contract helaas niet verlengd en is Stefan op zoek naar een nieuwe functie als Freight Forwarder.

Stefan is een rustige jongen met een leergierige houding en wil zichzelf blijven ontwikkelen. Hij is loyaal aan zijn werkgever en werkt secuur. Stefan is graag druk bezig en wil zich nu verder ontwikkeling binnen zijn vakgebied logistiek. Hij is netjes in zijn communicatie en een medewerker waar je van op aan kunt wat is terug te zien aan zijn stabiele cv.

Stefan is per 1 februari beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Schakelen met externe vervoerders om goederen op te laten halen bij klanten;
  • Boeken van wegtransporten bij vaste transporteurs;
  • Vluchten boeken bij luchtvaartmaatschappijen;
  • Opmaken van airway bills;
  • Documenten van de gevaarlijke stoffen checken;
  • Updaten van het track & trace systeem;
  • Aanvragen van exportdocumenten, waaronder EX-A, T1, CVO en EUR1.

Functie

Assistent Expediteur

Leeftijd

26

Woonplaats

Venray

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, CargoWise, Track & Trace en MS Office (Word, Excel, Outlook).