Sovian (HBO Starter Logistiek)

Sovian heeft onlangs zijn wo-opleiding Economics succesvol afgerond en is klaar voor zijn eerste uitdaging in de logistieke branche. Voordat hij deze wo-opleiding ging doen heeft hij de hbo-opleiding Economie en Bedrijfseconomie afgerond. Gedurende deze opleidingen heeft hij diverse bijbanen gehad op zowel commercieel als financieel gebied. Commerciële inzichten heeft hij verkregen dankzij zijn sales gerichte bijbaan en nu fulltime baan als Verkoper bij een Retailer. Ook heeft hij ervaring opgedaan met het analyseren van processen, het berekenen van de ureninzet en het voeren van sollicitatiegesprekken. Samen met de interesse voor de logistieke branche die door zijn schoonfamilie is getriggerd en zijn commerciële ervaring kan Sovian niet wachten om zijn logistieke carrière te starten. Hij is samen met Extra Talent op zoek naar een uitdagende functie waar hij zijn analytische inzicht en commerciële instelling kan samenbrengen.

Sovian is een rustige en sociale jongeman die altijd zijn hoofd koel houdt. Doordat hij zelfs het overzicht en de rust op stressvolle momenten kan bewaren, zal hij zijn taken altijd accuraat en secuur uitvoeren. Sovian heeft een sociale instelling, waardoor hij makkelijk en snel nieuwe contacten legt. Daarnaast ziet en tackelt hij door zijn analytisch vermogen obstakels en uitdagingen meteen.

Sovian heeft vanaf de eerste van de maand een maand opzegtermijn en heeft een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand. 

Functie

HBO Starter Logistiek

Leeftijd

28

Woonplaats

Breda

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Arabisch voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Stata, MS Office (Word, Excel, PowerPoint)