Hamed (Administratief Medewerker)

Na zeven loyale jaren werkzaam te zijn geweest bij een supermarkt als Verkoop- en Magazijnmedewerker kreeg Hamed de kans om via een bureau een nieuwe logistieke uitdaging aan te gaan met meer verantwoordelijkheid. Zoals hij eerst slechts verantwoordelijk was voor een snelle en efficiënte doorstroom van goederen kreeg hij na drie weken al de promotie om 12 collega’s aan te sturen in het logistieke proces. Hij controleerde alle binnenkomende vracht en zorgde er voor dat alle goederen op tijd klaar stonden om weer opgehaald te worden, zodat deze mee konden met de eerstvolgende vlucht naar internationale klanten waaronder China. Hamed werkte hierdoor altijd onder tijdsdruk en moest snel beslissingen maken. In verband met teruglopende orders was er minder werk voor Hamed en besloot hij uiteindelijk terug te gaan naar zijn oude werkgever. Echter, hij ambieert een functie waarin hij zich kan ontwikkelen tot logistiek professional. Hij zoekt daarom samen met Extra Talent naar een uitdaging waarbij hij uiteindelijk de doorstap kan maken naar een logistieke kantoorfunctie te beginnen als Logistiek Administratief Medewerker of Logistiek Coördinator.

Hamed is iemand die altijd wilt blijven ontwikkelen en doorleren. Hij is zich er van bewust dat hij hier voor onder aan de ladder moet beginnen. Echter zoekt hij een werkgever waar hij deze ladder intern kan beklimmen, aangezien dit bij zijn huidige werkgever niet kan. Daarnaast is hij erg betrouwbaar omdat hij beloftes altijd na komt. Hamed is rustig van aard, maar nadat hij de kat uit de boom heeft gekeken zal hij zeker los komen met o.a. grapjes. In zijn vrije tijd voetbalt hij graag en brengt hij tijd door met zijn vrouw.

Hamed staat aan het begin van zijn ontwikkeling tot logistiek professional. Hij is een doorzetter die met zijn discipline bereid is om alles aan te pakken als het gaat om ontwikkeling. Na een maand opzegtermijn is hij fulltime beschikbaar met een salarisindicatie van € 2100,- per maand.

Werkzaamheden

Hamza was hier verantwoordelijk voor:

  • Het verzorgen van import/export documenten;
  • Ervoor zorgen dat zijn team hun taken uitvoeren;
  • Controleren van de werkzaamheden van zijn team;
  • Het op tijd leveren van de goederen bij de klant.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

25

Woonplaats

Amsterdam

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

Havo

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift. Turks uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, IPS, Microsoft Office: Word en Excel