Alissa (MBO Starter Logistiek)

Alissa is een logistieke starter. Nadat ze in 4 jaar, drie mbo-opleidingen succesvol heeft afgerond, is ze in de toeristische sector gaan werken. Hier heeft ze ervaring opgedaan met het opmaken van facturen en het vervullen van de wensen van gasten. Naast haar fulltime werk is Alissa ook erg actief in de politiek en andere verenigingen. Alissa is een hardwerkende jongedame, maar nu wordt er bij haar huidige werkgever van haar gevraagd dat zij 7 dagen in de week gaat werken. Daarnaast merkt ze dat ze totaal niet op haar plek zit, ze wilt meer schakelen, meer kunnen plannen en de logistieke uitdaging aangaan. Haar voorkeur gaat dan ook uit naar een logistieke startersfunctie als Customer Service Medewerken of Assistent Transportplanner.

 

Doordat Alissa geen logistieke ervaring of opleiding heeft, hebben wij haar onze Talent Pitch laten maken. Met een algemene score van 76% heeft ze boven gemiddeld gescoord. Verder zien we dat Alissa niet over zich heen laat lopen, realistische doelen stelt en hard werkt voor wat ze wilt.

 

Alissa is een enthousiaste en gemotiveerde jongedame met een nieuwsgierige instelling. Ze verdiept zich in haar werk en in vraagstukken zoals politiek en cultuur. Hierdoor blijft ze op de hoogte van actuele items. Ze kan goed prioriteiten stellen en houdt zichzelf hier ook aan. Daarnaast is Alissa een eerlijk en ambitieus persoon die zegt waar het op staat, maar daarbij altijd beleefd en respectvol blijft. 

 

Alissa is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het adviseren van klanten;
  • Onderhouden van de winkel;
  • Inkopen van onderhoudsspullen, schoonmaakmiddelen en brillendoosjes;
  • Bijhouden van de brillen voorraad;
  • Opmaken, controleren en na bellen van facturen;
  • Verkopen van brillen en lenzen;
  • Verzorgen van oogmetingen bij (potentiële) klanten;
  • Aanmeten van brillen bij (potentiële) klanten;
  • Afhandelen van klachten. 

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

26

Woonplaats

Oostburg

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en geschrift. Spaans en Frans matig in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Word, Excel, Powerpoint.