Henriette (Expediteur)

Henriette is in 2013 naar Nederland gekomen en aan de slag gegaan in de logistiek als logistiek medewerker. Ze was verantwoordelijk voor het controleren en inpakken van de binnen komende snijbloemen. Na een maand heeft ze het proces onder de knie gekregen en kreeg ze andere taken er bij. Ze werd verantwoordelijk voor de Russische en Poolse klanten, vanwege haar achtergrond en moest alle documenten verzorgen. Ook was zij verantwoordelijk voor het verwerken van de betalingen en zorgde zij er voor dat men betaalde. Dit deed ze door er actief achter aan te gaan. Bij de volgende werkgever was ze verantwoordelijk voor het genereren van new business en voor de inkoop van de bloemen. Dit was een tijdelijke functie en ging door als kwaliteitscontroleur. Ze was hier verantwoordelijk voor het importeren van het assortiment van de supermarkten voor zestig landen. Zij heeft trasport declaraties gemaakt en moest het transport zelf ook plannen. Zij was 24/7 beschikbaar voor als er iets fout ging of als er iets opgelost moest worden. Ook heeft zij een samenwerking opgezet met een uitzendbureau om tijdens hectische momenten extra krachten in te zetten. Zij stak dan ook veel tijd in het inwerken van deze krachten. Momenteel volgt zij een inburgeringscursus op maandag en woensdag vanaf 18:30 en zoekt samen met extra talent een nieuwe uitdaging in de bloemenbranche als specialist, waar ze in contact kan staan met Russische en Poolse klanten.

Henriette is een gedreven jongedame die van aanpakken houdt. Zij zet zich voor de volle 100% in en leert daarom ook de Nederlandse taal, die ze al redelijk goed beheerst. Door haar manier van aanpakken heeft zij zich weten op te werken van logistiek medewerker tot verantwoordelijke voor zestig landen.

Henriette is voor 40 uur per week beschikbaar met een salarisindicatie van € 2.200,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Het controleren van de kwaliteit van de binnen komende goederen;
  • Rapporteren van problemen en naar de partners communiceren;
  • Schakelen met alle betrokken afdelingen;
  • Verzenden van foto's naar de webshop afdeling.

Functie

Expediteur

Leeftijd

34

Woonplaats

Zevenhoven

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands redelijk in woord en geschrift, Engels redelijk in woord en geschrift, Russisch uitstekend in woord en geschrift, Pools uitstekend in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms office; Word, Powerpoint, Excel, Florisoft