Piet (Fleet Planner Binnenvaart)

Piet is een hbo afgestudeerde kandidaat met veel potentie en een passie voor de binnenvaart. Dit uitte zich al tijdens zijn eerste bijbaan. Als websitebeheerder van een scheepsmakelaar was hij verantwoordelijk voor het online plaatsen van nieuw aangemelde schepen. Hierbij was het belangrijk dat alle technische informatie klopte. Hier heeft hij veel kennis op het gebied van schepen opgedaan. Zijn opgedane kennis en ervaring heeft hij gebruikt tijdens het afstuderen. Hij onderzocht wat de meerwaarde is van een modaliteitsshift van bouwlogistiek goederen van weg naar water. In zijn voorgaande stage heeft hij de inventaris in kaart gebracht en gaf hij advies uit over hoe de ERP-systemen efficiënter gebruikt konden worden. Hier heeft hij met zijn expertise het bedrijf laten inzien dat zij een ton aan ongebruikt inventaris hadden liggen. Na het succesvol afronden van zijn stages mocht hij de bachelor graad voor de opleiding Logistiek en Economie in ontvangst nemen. Piet staat aan de start van zijn carrière en is samen met ons op zoek naar een uitdaging waarin hij zijn passie voor de binnenvaart kan gebruiken om zich verder te ontwikkelen.

Zijn sociale en initiatiefrijke persoonlijkheid blijkt uit hoe hij al meer dan vier jaar vrijwilligerswerk doet. Daarnaast is hij erg leergierig en weet hij heel goed zijn sterke en ontwikkelpunten te benoemen.

Piet is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.400.- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Onderzoek gedaan naar de meerwaarde van een modaliteitsshift,van het transport van bouwgoederen van weg naar watertransport;
  • Het beperken van de kostprijs en het verhogen van de efficiëntie waren hierbij hoofdprioriteit;
  • Contact onderhouden met de stage begeleider, leveranciers, en Logistiek adviseurs;
  • Resultaten en opgedane informatie documenteren in het scriptieverslag.

Functie

Fleet Planner Binnenvaart

Leeftijd

0

Woonplaats

Rotterdam

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

x

Talenkennis

Nederlands zeer goed in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift. Duits goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

ERP Sytems; NetSuite Oneworld, Dynamics NAV, AnySQL Maestro, MS Office: Word, Power|Point, Excel, Ou