Mark (Logistiek Administratief Medewerker)

Mark werkt sinds 2011 bij een logistieke groothandel met een afzetmarkt in heel Europa. In deze rol is hij verantwoordelijk voor onder andere het vrijgeven van zendingen en transportdocumenten, contact houden met transporteurs en het aanmelden van zendingen per koerierdienst. Ook helpt Mark mee met het aansturen van het magazijnpersoneel. Hij assisteert de Warehouse Manager hierbij en vervangt hem volledig bij afwezigheid. In zijn huidige functie werkt Mark regelmatig met SAP en Transmission. Mark is op zoek naar een nieuwe uitdaging, omdat er op dit moment geen doorgroeimogelijkheden zijn binnen zijn huidige functie. Tijd voor een volgende stap dus! Mark vindt in een nieuwe functie sfeer en waardering erg belangrijk. Hij is daarnaast op zoek naar een functie met doorgroeimogelijkheden. Dit zou zowel in de hoogte als in de breedte kunnen. Als hij maar geprikkeld wordt om steeds iets nieuws te leren.

Mark is van origine een rustige jongen, die erg secuur te werk gaat. Hij vindt het bijvoorbeeld belangrijk dat de voorraden kloppen en de juiste papieren worden meegegeven aan de chauffeurs. Ook is hij niet bang om anderen aan te spreken wanneer hij de mogelijkheid tot verbetering ziet. Mark is een harde werker. Dit heeft hij van huis uit meegekregen. Hij laat dit ook zien op werk, want Mark is niet beroerd om over te werken als dit nodig is. Ook steekt hij zijn handen uit de mouwen als een andere afdeling hulp nodig heeft. Mark wil graag blijven leren en toont hierin ook initiatief. Zo heeft hij bijvoorbeeld zelf actie ondernomen toen er een nieuw aanmeldsysteem kwam. De manager was op dat moment afwezig en Mark heeft toen zelf een telefoontje gepleegd naar de desbetreffende afdeling, met de vraag of ze hem het programma konden uitleggen. Dit is toen ook gelukt!
Doordat Mark vader is heeft hij op iedere dinsdag papadag. Dit wil hij graag behouden in zijn volgende job.

Mark heeft een opzegtermijn van 1 maand en heeft een salarisindicatie van €2.350,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Opstellen transportdocumenten;
  • Vrijgeven van zendingen en transportdocumenten voor Douane;
  • Contact houden met transporteurs en aanmelden zendingen koerierdienst;
  • Aansturen van magazijnpersoneel bij afwezigheid manager;
  • Planning maken magazijn;
  • Registreren van ladingen in SAP;
  • Administratieve werkzaamheden.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

32

Woonplaats

Uden

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschift.

Computervaardigheden

SAP, Transmission, MS Office (Word, Excel, Powerpoint)