Aafke (Warehouse Supervisor)

Aafke is na het afronden van de middelbare school in België, gelijk aan de slag gegaan in de logistieke wereld waar ze zich al snel thuis voelde. De afgelopen 8 jaar is zij doorgegroeid van orderpicker tot Supervisor Warehouse. Bij haar huidige werkgever stuurt ze 60 fte aan en is ze verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de e-commerce afdeling. Ze heeft ervaring met het voeren van beoordelings- en verzuimgesprekken, het opleiden en begeleiden van werknemers en met het maken van de dagplanning. Daarnaast communiceert Aafke groeps- en persoonlijke KPI’s aan de werknemers, lost ze problemen omtrent het WMS systeem op en implementeert ze nieuwe ideeën. Aafke mist de doorgroeimogelijkheden bij haar huidige werkgever en is daarom op zoek naar een nieuwe uitdaging in de logistiek waar ze een verschil kan maken binnen de organisatie.

 

Aafke is een ambitieuze jonge meid die zich constant wil blijven ontwikkelen door middel van cursussen. Hierdoor blijft ze continue op de hoogte van de veranderingen in de logistieke wereld en kan ze hier beter op in spelen. Ze is een echte doorzetter met een oplossingsgerichte instelling die op een open en directe manier communiceert met haar werknemers. Hierdoor worden hindernissen snel en goed verholpen en weten de werknemers ten allen tijden waar ze aan toe zijn.

 

Aafke heeft een opzegtermijn van een maand en een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het efficiënt laten verlopen van de e-commerce afdeling;
  • Aansturen van 60 fte;
  • Verwerken van de uren en het ziekteverzuim;
  • Voeren van verzuim gesprekken met HR en de medewerker;
  • Dagelijks opstellen van een update over wat er gedaan is en wat er gedaan moet worden;
  • Communiceren van de persoonlijke en groep KPI's;
  • Zorgen dat de KPI's worden nageleefd;
  • Maken van een dagplanning;
  • Voeren van beoordelingsgesprekken, omtrent functioneren en pick/pack rate. 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

32

Woonplaats

Roosendaal

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels en Spaans goed in woord en geschrift. Frans en Portugees voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Manhatten WMS, Fwh, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).