Amber (Administratief Medewerker)

Amber heeft ruim 1,5 jaar ervaring als administratief medewerker. Tijdens haar functies als Administratief Medewerker heeft ze ervaring op gedaan met het verwerken van orders, uitrekenen van tarieven tot het opvragen van export documenten. In deze functies heeft ze gewerkt met onder andere het software systeem TMS. Amber is sinds een jaar werkzaam als winkelmedewerker, maar zou graag weer administratieve rol vervullen. Hier heeft ze tenslotte ook haar mbo diploma voor gehaald. Wij, zij en ik zijn nu samen op zoek naar een nieuwe uitdaging als ‘Administratief Medewerker’ waar ze weer helemaal haar ei in kwijt kan.

Amber is een enthousiaste jonge dame met een enorme drijfveer voor haar werk. Amber kan goed prioriteiten stellen. Ook als ze iets nodig heeft van andere collega’s is ze duidelijk en direct in haar communicatie. Ze gaat nauwkeurig te werk, want ze noemen haar ook wel ‘Pietje precies’. Amber is flexibel ingesteld. Zo zegt ze zelf een uurtje eerder beginnen of misschien een uurtje langer blijven is geen probleem, dat hoort er bij binnen de logistiek daarbij vind ze een gezonde dossier humor belangrijk op de werkvloer.

Amber heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van € 2.250,- bruto op basis van een 40-urige werkweek.

Werkzaamheden

  • Cursisten aanmeldingen. Dit kan verschillen van 10 tot 30 personen;
  • Als certificaten zijn verlopen. Plant ze cursussen opnieuw in. Dit kan bijvoorbeeld bhv cursus zijn;
  • Het versturen van lesboeken, pasjes en certificaten naar de klant;
  • De website up-to-date houden. Cursussen erop of eraf halen die niet meer van toepassing zijn;
  • Het inplannen en na bellen van cursisten;
  • Presentielijsten maken;
  • Certificering gereed maken en versturen.

Functie

Administratief Medewerker

Leeftijd

24

Woonplaats

Tiel

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederland en Engels goed in woord en geschrift

Computervaardigheden

TMS, BNS, FM, MS Office: Word, Excel.