Leon (Customer Service Medewerker)

Leon heeft de afgelopen 10 jaar verschillende logistieke en commerciële functies bekleedt bij technische organisaties. Na het afronden van zijn mbo-opleiding, heeft hij zijn eerste stap gemaakt in deze wereld en dit beviel hem erg goed. Bij zijn huidige werkgever is hij verantwoordelijk voor het coördineren van het orderproces tot aan de klant. Leon verwerkt de order, verzorgt de planning van de bezorging, onderhoudt contact met klanten en leveranciers en behandelt de retourzendingen. Daarnaast heeft hij ook ervaring met het opzetten en implementeren van logistieke warehouse oplossingen, het monitoren van deze oplossingen en met het invoeren van offertes/inkooporders in SAP. Naast het opzetten van logistieke oplossingen moest hij zelf ook onderzoek doen naar processen die mogelijk verbeterd konden worden. Door veranderingen in zijn werkzaamheden is Leon op zoek naar een nieuwe uitdaging waar hij veel contact heeft met klanten en van waarde kan zijn voor de organisatie.

 

Leon is een nuchtere en sociale man die eerst naar de situatie en de persoon kijkt voordat hij feedback geeft. Dit heeft een positieve en motiverende werking op zijn collega’s. Daarnaast weet hij ook tijdens discussies en gesprekken kalm te blijven. Leon heeft een sterk analytisch vermogen en kan daardoor snel en gemakkelijk hindernissen signaleren en verhelpen.

 

Leon is in overleg beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.100,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het coördineren van de orderverwerking tot aan de klant;
  • Inboeken en opvolgen van orders;
  • Verwerken van offertes in het systeem;
  • Verzorgen van de planning;
  • Contact onderhouden met klanten, leveranciers en accountmanagers over offertes, projecten, orders, prijzen en productinformatie;
  • Afhandelen van klachten en vragen;
  • Verwerken van retourzendingen;
  • Verrichten van overige administratieve handelingen. 

Functie

Customer Service Medewerker

Leeftijd

35

Woonplaats

Etten-Leur

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

SAP, AS400, TWS, MS Office (Word, Excel, PowerPoint).