Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

George (Transportplanner)

George is in 2006 de logistieke wereld binnengerold, waar hij verantwoordelijk was voor de planning van bloemen en planten naar Noord-Italië. Een hele uitdaging voor hem die hij destijds met beide handen heeft aangegrepen en met succes! George instrueerde minimaal 46 chauffeurs en plande 23 vrachtwagens. Uiteraard komt er veel meer bij kijken dan alleen het plannen en het inspelen op calamiteiten was vaak van toepassing. Gelukkig is George stressbestendig en oplossingsgericht. Na zes plezierige jaren gewerkt te hebben voor deze transporteur merkte George dat hij toe was aan een nieuwe uitdaging. Dit heeft hij gevonden bij een vervoersorganisatie, waar hij de functie als Operationeel Coördinator vervult. Ook is hij hierbij eindverantwoordelijk voor de planning. De operationele werkzaamheden in combinatie met het plannen, is een combinatie die voor George op het lijf is geschreven. Hij is altijd in zijn achterhoofd bezig om efficiency slagen te maken en zit niet stil. Helaas gaat de huidige organisatie per maart reorganiseren, waardoor zijn functie komt te vervallen. George is op zoek naar een soortgelijke functie, waar hij vooral operationeel bezig kan zijn. Een functie als Planner vindt hij fijn, maar dan wil hij wel uitzicht hebben op meer voor de lange termijn. Zijn ambitie is dan ook om binnen een jaar een managersfunctie te bekleden.

George is een sportieve man die in zijn vrije tijd graag mag hockeyen en hardlopen. Competitief is hij zeker en dit zie je ook in zijn werkzaamheden terug. Verder is hij energierijk en een negen tot vijf mentaliteit is dan ook niet op George van toepassing. Hij is resultaatgericht en houdt er van om processen te verbeteren en mee te denken met een organisatie. George toont veel initiatief en dit heeft voor zijn voorgaande organisaties veel opgeleverd. Met een oog voor detail en van nature overtuigingskracht weet hij ook zijn collega’s op een positieve manier aan te sturen. Deze ervaren en spontane Planner is voor uw organisatie een aanwinst.

George is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 3.500,- bruto per maand.

 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het opstellen van offertes voor de klanten;
  • Nauw contact onderhouden met klanten en ILENT;
  • De urenregistratie van de chauffeurs behandelen;
  • Eindverantwoordelijk inzake de rij- en rusttijden van de chauffeurs;
  • Het bieden van ondersteuning aan HR afdeling;
  • Verantwoordelijk voor debiteuren bewaking;
  • Eindverantwoordelijke voor de planning (10 planners);
  • Als vraagbaak fungeren voor het personeel. 

Functie

Transportplanner

Leeftijd

39

Woonplaats

Aalsmeer

Salaris

€3.500 tot €4.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift. Engels goed in woord en geschrift. Duits voldoende in woord en matig in geschrift. Italiaans goed in woord en voldoende in geschrift.

Computervaardigheden

Wintax, WorkForcePro, Workflowwise, Transport bloemen en planten plansysteem en MS Office; Word, Exc