Solliciteren vanuit huis? Solliciteer en word uitgenodigd voor een online gesprek met één van onze consultants. Lees hier meer.

Bob (MBO Starter Logistiek)

Bob is een mbo starter die op zoek is naar zijn eerst uitdaging buiten het warehouse. Hij wist van kleins af aan dat hij in de logistiek wilde werken. Dit is ook de reden dat hij de opleiding logistiek supervisor heeft gevolgd. Bob heeft hierdoor meerdere jaren in een warehouse gewerkt. Hier was hij, bij diverse werkgevers, verantwoordelijk voor het aansturen van de medewerkers (10-15 fte) en het in goede banen laten verlopen van de diverse processen. Ook heeft hij op de reachtruck gezeten, heeft hij bij diverse VAL processen geholpen en verwerkt hij de retouren. Bob heeft dit met plezier gedaan, maar hij is op zoek naar een uitdagende functie buiten het warehouse, maar wel in de logistiek. Zijn voorkeur gaat uit naar een functie als Junior Declarant waar hij kan leren van een ervaren collega.

Bob is een sociale, communicatief vaardige jongen die aan het begin staat van zijn carrière. Hij is iemand die meedenkt met processen en graag de waarom achter iets wilt weten. Dit zorgt ervoor dat Bob snel diverse processen duidelijk heeft en hier op kan inspelen. Verder is hij behulpzaam en zal hij ten alle tijden het teamgevoel voorop zetten. Hij vindt dat je moet geven en nemen. Bob vindt diensten overnemen en langer werken niet erg, zolang het in balans blijft. 

Bob is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.000,- bruto per maand.

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het aangeven van de diverse goederen;
  • Contact onderhouden met diverse klanten;
  • Aandragen van een nieuwe exportadministratie;
  • Invoeren van Import en Exportzendingen;
  • Aanvragen van in en uitvoervergunningen.

Functie

MBO Starter Logistiek

Leeftijd

25

Woonplaats

Oosterhout

Salaris

€2.000 tot €2.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands goed in woord en geschrift. Engels voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

MS Office (Excel, Word, Outlook, Powerpoint)