Gavin (Warehouse Supervisor)

Gavin is naast zijn studie International Business Management in aanraking gekomen met logistiek. Geheel onverwacht heeft hij een passie voor de logistiek ontwikkeld. Het vele en snelle schakelen in een dynamische werkomgeving sprak hem enorm aan. Toen hij destijds zijn collega’s bezig zag, kon hij het niet laten om vragen te stellen over het logistieke proces. Hij dacht: dit moet ik ook kunnen! Zo gezegd, zo gedaan. Hij is als Logistiek Administratief Medewerker aan de slag gegaan om zo de basis kennis op te doen en heeft vanuit daar telkens een stap omhoog weten te zetten. Gavin is momenteel Project Coördinator / Supervisor in de zee- en luchtvracht bij een grote logistieke speler. Echter, de organisatie gaat verhuizen naar Duitsland waardoor Gavin op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Gezamenlijk met Extra Talent is hij op zoek naar een functie als Supervisor, want doen waarin je goed bent, veel energie en plezier uithaalt is uiteraard wel zo prettig werken.

Gavin heeft een rustige uitstraling en schiet niet snel in de stress. Hij bekijkt het groter geheel en prioriteert zijn werkzaamheden. Wel zo handig namelijk als supervisor zijnde. Verder is hij ambitieus en gedreven. Dit blijkt uit het feit dat hij als order picker is begonnen en in de loop der jaren zicht heeft ontwikkeld tot Supervisor. In zijn vrije tijd is hij graag sportief bezig en voetbalt of basketbalt hij graag.

Gavin is in overleg per 1 mei beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.950,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het logistieke proces wereldwijd van A tot Z te stroomlijnen;
  • Leiding geven aan 4 logistiek coördinators en aan het externe warehouse in België;
  • Verantwoordelijk voor een windmolen project in Afrika en daar 4 maanden aanwezig geweest om de werkzaamheden te coördineren; 
  • Het voeren van KPI's en teamleden te motiveren; 

Functie

Warehouse Supervisor

Leeftijd

40

Woonplaats

Hoofddorp

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift

Computervaardigheden

interne logistieke systemen en MS Office; Word, Excel, Outlook en PowerPoint