Nadia (Logistiek Administratief Medewerker)

Na het succesvol afronden van haar opleiding kon zij moeilijk aan de slag komen in haar vakgebied. Zij vond al snel een functie in de logistiek, direct was zij verkocht. Met de jaren ontwikkelde zij zich als Customer Service Medewerker bij diverse internationale logistiek dienstverleners. Na een kleine uitstap om voor haar pasgeboren kind te zorgen is zij teruggekomen in het wegtransport. Vanwege een fusie vond zij zichzelf op de douane afdeling bij een top 100 logistiek dienstverlener. Zij zou zich verder willen verdiepen in de douane werkzaamheden en heeft de ambitie om de volledige declaranten opleiding te gaan volgen. Samen met Extra Talent is zij op zoek naar een rol als Declarant of Assistent Declarant met perspectief om door te groeien.

Nadia is cijfermatig sterkt onderlegd. Zij werkt nauwkeurig en is goed in het onderhouden van interne als externe communicatie. Zij kan nieuwe werkzaamheden zich snel eigen maken. Verder valt zij goed in een team en kan hierin goed functioneren.

Nadia is parttime voor 32 of 36 uur per week beschikbaar, rekening houdend met haar maand opzegtermijn en haar salarisindicatie van €3.250,- euro per maand.

Werkzaamheden

  • Administratief verwerken van douane documentatie op de Customs afdeling;
  • Opstellen van T1 documentatie;
  • Verantwoordelijk voor de afhandeling van het opstellen en verwerken van de in-/uitslag van goederen en compliance;
  • Contact met de Douane voor verdere toelichting van zendingen;
  • Het uitzoeken van problemen en deze oplossen.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

39

Woonplaats

Haarlem

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands, Engels en Dari

Computervaardigheden

Microsoft Office