Robert (Logistiek Coördinator)

Robert vond nadat hij zijn vmbo opleiding had afgerond moeilijk om te bepalen welke richting hij op wilde. In 2010 kwam hij in aanraking met een internationaal staalbedrijf en is hij gestart als Allround Logistiek Medewerker. Via deze organisatie heeft hij een logistieke opleiding gevolgd en op deze manier heeft hij alle facetten van de logistiek meegemaakt. Uiteraard super tof en interessant! Na vijf jaar werkzaam te zijn geweest bij dezelfde organisatie was Robert klaar voor een nieuwe uitdaging. Zo heeft hij in de tussentijd bij een productieorganisatie gewerkt als Procesoperator en momenteel is hij werkzaam bij een rederij. Zijn huidige functie is ook als Logistiek Medewerker en Planner Technisch Magazijn. Een fijne combifunctie die hij met veel plezier uitvoert. Zo is hij verantwoordelijk voor het magazijn en houdt hij alle binnenkomende en uitgaande goederen goed in de gaten, zodat de voorraden kloppend zijn en hij precies weet wanneer hij iets moet bestellen. Contact met leveranciers en klanten is cruciaal in deze functie. Aangezien Robert ambitieus is en zichzelf wil blijven ontwikkelen binnen de logistiek is hij gezamenlijk met Extra Talent op zoek naar een combifunctie als Logistiek Medewerker en Coördinator.

Robert is een welbespraakte jongeman. Logistiek is niet meer bij hem weg te denken. Zijn handen beginnen te jeuken als hij de hele dag moet werken achter een computer en kan het dan ook niet laten om een handje te helpen in het magazijn. Robert is flexibel ingesteld en wissel- en/of weekenddiensten vormen voor hem geen enkel probleem. Het belangrijkste voor Robert is dat hij zich kan ontwikkelen. Dit blijkt ook uit het feit dat hij begin dit jaar is gestart aan de opleiding Supply Chain Management in zijn eigen vrije tijd, Deze heeft hij niet afgerond, maar kan de opgedane kennis wel in de praktijk brengen. Zijn krachten zijn met name dat hij situaties snel kan overzien en prioriteiten kan stellen. Deze communicatief vaardige jongeman is niet bang om initiatief te tonen en nieuwe ideeën aan te dragen.  

Robert heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 2.700,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor bepaalde series in het magazijn;
  • Nauw contact onderhouden met leveranciers en schepen;
  • Verantwoordelijk voor indeling van het magazijn;
  • Het verwerken van orders, voorraad bijhouden en bestellen;
  • Verantwoordelijk voor het organiseren van luchtvracht en wegtransport zendingen inclusief relevante documentatie (CMR's, T1, pakbonnen en proforma's. 

Functie

Logistiek Coördinator

Leeftijd

26

Woonplaats

Heemskerk

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en goed in schrijven. Duits voldoende in woord en matig in schrijven.

Computervaardigheden

Interne logistieke systemen, MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook) SAP