Jasper (Warehouse Teamleider)

Jasper is inmiddels veertien jaar werkzaam in de logistieke wereld. In 2008 heeft hij de stap naar het Ministerie van Defensie gemaakt. Jasper is begonnen als Verkenner bij de Koninklijke Landmacht, waar hij leiding gaf aan een team van vijf man en verantwoordelijk was voor de planning van het personeel en de voertuigen. Deze positie heeft hij vier jaar vervult en hij is daarna aan de slag gegaan als Distribiteur. In deze rol fungeerde hij als vast aanspreekpunt voor de chauffeurs en verzorgde hij alle nieuwe werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Na drie jaar gingen ze reorganiseren en toen heeft Jasper zijn kans gegrepen om te solliciteren bij de Luchtmacht. Met succes! Hij is hier momenteel nog steeds werkzaam en is verantwoordelijk voor het beheer van gevaarlijke stoffen en logistiek management van de oefeningen. In overeenstemming met zijn huidige opdrachtgever geeft hij elke donderdag en vrijdag militaire les aan leerlingen van het ROC en leert ze de fijne kneepjes van het vak. Ondanks deze interessante combifunctie staat Jasper open voor een nieuwe uitdaging. Dit heeft met name te maken dat hij weinig thuis is, want zijn standplaats is vlakbij Breda en dit is dan ook zijn basis als hij aan het werk is. Gezamenlijk met Extra Talent is Jasper op zoek naar een nieuwe uitdaging als Logistiek Teamleider in de omgeving van Almere.

Jasper is een deskundige en welwillende medewerker. Met zijn ervaring bij Defensie en het lesgeven aan ROC Flevoland beschikt hij over zeer goede communicatieve en leidinggevende kwaliteiten. Het fijnste aan zijn leidinggevende positie is dat hij andere medewerkers kan motiveren en de prestaties kan verbeteren. Zoals hij zelf zegt is hij meer een mensenmens dan een spullenmens. Hij houdt er niet van om stil te zitten en barst van de energie. Verder kan hij goed in een team samen werken, maar kan hij ook goed zelfstandig te werk gaan. In zijn vrije tijd gaat hij graag naar wedstrijden van Ajax en spreekt hij graag af met vrienden. Jasper is met zijn positieve en leergierige drive voor elke organisatie van toegevoegde waarde.

Jasper is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van € 2.800,- bruto per maand. 

Werkzaamheden

  • Verantwoordelijk voor het beheer van gevaarlijke stoffen;
  • Beheerder van wagenpark;
  • Verantwoordelijk voor logistieke management oefeningen en zorg dragen dat alle benodigde documentaties, wagens en materieel aanwezig is op oefenlocaties. 

Functie

Warehouse Teamleider

Leeftijd

32

Woonplaats

Almere

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

MBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed

Computervaardigheden

SAP en MS Office: Word, Excel en Outlook