Michelle (Expediteur)

Michelle is een zeer ervaren Customer Service Supervisor. Haar specialisme ligt bij douanewetgeving voor technisch moeilijke bestemmingen. Daar haar kennis en expertise is elke bestemming mogelijk voor haar. Daarnaast spreek ze vloeiend Frans, Duits, Engels en Nederlands, waardoor ze snel kan schakelen met internationale Key Accounts. Michelle was bij haar vorige werkgever operationeel verantwoordelijk voor 7fte, voerde structureel beoordelingsgesprekken en realiseerde de werving & selectie. Ze was budgetverantwoordelijke met als doel de financiële targets te behalen met haar afdeling Shared Service Desk. 
Wereldwijd verwezenlijkt Michelle het transport via lucht, weg of zee, of het nu bulk, container of exceptioneel is, het valt allemaal onder haar straatje.
Door reorganisatie is Michelle op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging en is ze voor een jaar aan de slag gegaan als Supervisor Customer Service in de Supply Chain. Maar de liefde voor de logistiek was te groot en daarom is ze nu op zoek naar een leuke uitdagende functie als Supervisor/Coördinator Operations, waar ze met haar kennis en kunde het bedrijf kan ondersteunen in het logistieke proces. 

Michelle is een leuke en leergierige vrouw. Haar passie voor de logistiek is groot en dat straalt ze uit. Uit haar ervaringen weet ze in stressvolle situaties de rust te bewaren en direct te handelen. Ze werkt graag in een sfeervolle omgeving met korte lijnen. Ook vind ze betrokkenheid in de organisatie belangrijk. 

Michelle is per direct beschikbaar en heeft een salarisindicatie van €3.500,- op basis van 40 uur.

 

Werkzaamheden

  • Operationeel aansturen van 4 fte binnen het Customer Service Team; 
  • Het voeren van KPI- en beoordelingsgesprekken;
  • Bijhouden van de administratie in Navision;
  • Direct samenwerken met afdelingen: Planning, Inkoop, Productie en Directie;
  • Verantwoordelijk voor After Sales en Customer Service

Functie

Expediteur

Leeftijd

55

Woonplaats

Breda

Salaris

€3.000 tot €3.500

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands Engels Frans Duits Zweeds

Computervaardigheden

Navision, MS Office (Word, Excel)