Lieke (Logistiek Administratief Medewerker)

Lieke heeft haar hbo-diploma op zak en is nu al zo’n 3 jaar werkzaam als Administratief Medewerker bij een grote logistieke dienstverlener in Limburg. Hier houdt zij zich vooral bezig met het opmaken van documenten voor de uitgaande transportzendingen, het contact met de vervoerders, dagelijkse rapportages bijwerken en administratie verwerken in het systeem. Daarnaast heeft zij ook nog 2 extra taken op zich genomen en is ze bijvoorbeeld hoofdverantwoordelijke voor de zending papieren van en naar Rusland en Oekraïne en is zij hoofdverantwoordelijke voor alle administratie van de terugkomende zendingen. Ze werkt hierdoor ook dagelijks met CMR’s, T1 en EXA. Lieke is op zoek naar meer uitdaging en afwisseling in haar werkzaamheden en wil daarnaast graag in dagdiensten gaan werken. Ook vindt ze doorgroeimogelijkheden erg belangrijk en die mist ze op dit moment. Om die reden is zij op zoek naar wat nieuws.

Wij hebben Lieke leren kennen als een rustige, maar vrolijke jongedame die niet stil wil blijven staan in haar ontwikkeling. Ze is spontaan en vindt het belangrijk om naar mensen te luisteren, maar dit dan ook te vertalen naar wat iemand daadwerkelijk wil. Ze is dus oprecht geïnteresseerd. Ook is ze analytisch ingesteld. Zo heeft ze in haar huidige werk bijvoorbeeld vanuit rapportages analyses gemaakt en verbeteringen aangedragen waar haar manager ook hetzelfde over dacht. Dit vond Lieke erg leuk. In haar huidige werk moet ze ook dagelijks prioriteiten stellen. Zo geeft ze als voorbeeld aan dat je altijd moet kijken naar wat er eerst moet gebeuren en soms moet je dan chauffeurs laten wachten en of een spoedmelding echt voor laten gaan. Deze hectiek vindt Lieke erg leuk en hier kan ze goed mee om gaan. Veel afwisseling is dus belangrijk voor haar. Anders vindt ze het maar saai. Daarnaast gaat ze altijd nauwkeurig en foutloos te werk.

Lieke heeft een opzegtermijn van één maand en heeft een salarisindicatie van €2.600,- bruto per maand op basis van 40 uur per week.

Werkzaamheden

  • Hoofdverantwoordelijke voor de zending papieren van en naar Rusland en Oekraïne;
  • Hoofdverantwoordelijke voor alle administratie van de terugkomende zendingen;
  • Administratieve werkzaamheden;
  • Contactpersoon voor de outbound vervoerders;
  • Papierwerk maken en printen voor de zendingen die vertrekken;
  • Dagelijkse rapportages bijwerken;
  • communicatie afstemmen met interne afdelingen zoals o.a. ordermanagement, customs en warehouse;
  • Tijdig melden van bottlenecks en escaleren waar nodig.

Functie

Logistiek Administratief Medewerker

Leeftijd

28

Woonplaats

Regio Gennep

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands uitstekend in woord en geschrift; Engels goed in woord en geschrift.

Computervaardigheden

BAAN, MS Office (Word, Excel, Powerpoint)