Frederique (Transportplanner)

Frederique heeft het ondernemersvirus niet van een vreemde. Afkomstig uit een ondernemersfamilie heeft zij de keuze gemaakt om een HBO-opleiding ondernemen te volgen en ook heeft zij sinds april 2017 haar eigen bedrijf actief in de fashion-industrie. Naast haar activiteiten als ondernemer, is Frederique al sinds bijna drie jaar werkzaam bij een logistiek dienstverlener waar ze zowel op de afdeling transportplanning als op de customer service heeft gezeten. Met deze ervaring is Frederique in staat om transporten te plannen, chauffeurs te instrueren en ook het klantcontact aangaande orderaanname, de status van lopende zendingen en calamiteiten is haar niet vreemd. Met haar blik op de toekomst is Frederique latent op zoek naar een nieuwe functie met voldoende uitdaging en mogelijkheden om zich verder te blijven ontwikkelen. 

 

Frederique is een ambitieuze dame die zich niet gauw verveelt. Door goed te plannen weet zij met gemak haar eigen bedrijfje, een fulltime baan en de afronding van haar opleiding te combineren. Het puzzelen in een dynamische omgeving past haar dan ook goed. Frederique wordt graag uitgedaagd in haar werk; ze leert snel en is niet bang om fouten te maken, want soms is leren 'vallen, opstaan en weer doorgaan'. Van nature neemt Frederique een leidinggevende rol op zich binnen een groep, vandaar dat zij in haar huidige functie vaak het voortouw neemt. 

 

Frederique heeft een bruto salarisindicatie van € 2.700,- per maand op basis van een fulltime functie en ze heeft een maand opzegtermijn. 

Werkzaamheden

  • Eerste aanspreekpunt voor de klant bij vragen en problemen;
  • Aannemen en verwerken van orders;
  • Monitoren van lopende zendingen;
  • Voeren van de communicatie met de chauffeurs;
  • Verzorgen van de volumeplanning;
  • Opstellen van de distributieroutes;
  • Toewijzen van de ritten aan de chauffeurs;
  • Waar nodig uitzetten van transporten bij externe vervoerders.

Functie

Transportplanner

Leeftijd

22

Woonplaats

Tilburg

Salaris

€2.500 tot €3.000

Opleidingsniveau

HBO

Talenkennis

Nederlands en Engels goed in woord en geschrift, Duits en Frans voldoende in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Navision, Ortec, Manpack, Orderflow, MLS, MS Office (Excel {goed}, Word, Outlook)